Je voordeel bij Korzo Theater:

- Korting voor het dansevent 'Here we live and now 2018' (zie beschrijving hieronder).

- €1,50 korting op alle programmeringen van het Korzo Theater. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. 

Korzo Theater
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag


070-3637540
info@korzo.nl
www.korzo.nl
korzo.productiehuis

Korzo Theater


Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. Altijd in combinatie met de namen van jonge of toonaangevende choreografen en verbonden aan initiatieven die de Nederlandse dans van een nieuwe impuls voorzien.
 

De programma’s in het Korzo theater brengen u dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Beleef kleurrijke concerten, inspirerende dans, spannende theaterprojecten en vernieuwende festivals. Met speciale series als Pay What You Want, DansClick, All there is en World Sessions is er altijd iets spannends te ontdekken. En bovenal, in de relaxte sfeer van de Korzo bar kunt u artiesten van over de hele wereld ontmoeten.
 

Inspiratie, dynamiek, betrokkenheid, openheid, verscheidenheid en ontmoeting staan hoog in het vaandel en zijn kenmerken die het beste halen uit de kunstenaars en hun projecten, uit de bezoekers en ook uit de organisatie zelf.
 

Podium

Al meer dan dertig jaar is Korzo een toonaangevend huis voor muziek, dans, theater en sinds kort ook contemporary circus. De programma’s in Korzo brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen.
 

Bij eerste binnenkomst in het theater is de meest voorkomende reactie er een van stille verbazing. Daarna komen de woorden: dat dit bestaat in Den Haag! Wie heeft het ontworpen? Wat betekent het fraaie lijnenspel op de reusachtige binnengevel? Wie werken hier en wat gebeurt hier allemaal?  
 

Voor de bezoeker laat een avondje Korzo zich soms moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo investeert in jong talent en maakt graag voorstellingen en evenementen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. En als bonus kun je in de relaxte sfeer van de Korzo bar artiesten van over de hele wereld ontmoeten.


21 nov - Here we live and now 2018

Geniet van nieuwe dansstukken van Haagse bodem

 

Den Haag danst! Het is dé plek om kennis te maken met nieuw danstalent. Met het jaarlijkse dansevent Here we live and now vieren Korzo en Nederlands Dans Theater dit talent. Drie dansmakers krijgen de opdracht een nieuwe, korte voorstelling te maken. Deze worden samen gepresenteerd in het afwisselende, avondvullend programma. Laat u verrassen door Antonin Comestaz, Amos Ben-Tal en Antonin Rioche en dompel u onder in de rijkdom van de hedendaagse dans in Den Haag.

 

Op 21 november is er een inleiding gepland om kennis te maken met Korzo en Here we live and now, Jeanine Roersma gaat in gesprek met Stacz Wilhelm (Artistiek leider productiehuis dans) en het publiek krijgt de gelegenheid vragen te stellen. Om 19.15 uur Korzo studio duur max. 30 minuten, verzamelen in de foyer.

Aanmelden via publiciteit@korzo.nl tot 20 november.

 

Hofpasvoordeel

Tickets €20,- (online €18,-)

Met de Hofpas €15,50,- (online €13,50,-) / max 2 per persoon

Bestel uw ticket(s) met de couponcode: HWLANhof

 

https://www.korzo.nl/nl/producties/here-we-live-and-now-2018

 

Hoe online bestellen?

Klik op de link, klik op de bestelknop en vul uw aantal tickets in bij normaal. Klik op bestel, vul uw couponcode in en activeer deze. Het kortingstarief verschijnt automatisch. U kunt nu uw bestelling afronden en betalen.