Je voordeel bij Korzo Theater:

€1,50 korting op alle programmeringen van het Korzo Theater. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. 

Korzo Theater
Prinsestraat
2513 CE Den Haag


070-3637540
info@korzo.nl
www.korzo.nl
korzo.productiehuis

Korzo Theater


Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. Altijd in combinatie met de namen van jonge of toonaangevende choreografen en verbonden aan initiatieven die de Nederlandse dans van een nieuwe impuls voorzien.
 

De programma’s in het Korzo theater brengen u dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Beleef kleurrijke concerten, inspirerende dans, spannende theaterprojecten en vernieuwende festivals. Met speciale series als Pay What You Want, DansClick, All there is en World Sessions is er altijd iets spannends te ontdekken. En bovenal, in de relaxte sfeer van de Korzo bar kunt u artiesten van over de hele wereld ontmoeten.
 

Inspiratie, dynamiek, betrokkenheid, openheid, verscheidenheid en ontmoeting staan hoog in het vaandel en zijn kenmerken die het beste halen uit de kunstenaars en hun projecten, uit de bezoekers en ook uit de organisatie zelf.
 

Podium

Al meer dan dertig jaar is Korzo een toonaangevend huis voor muziek, dans, theater en sinds kort ook contemporary circus. De programma’s in Korzo brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen.
 

Bij eerste binnenkomst in het theater is de meest voorkomende reactie er een van stille verbazing. Daarna komen de woorden: dat dit bestaat in Den Haag! Wie heeft het ontworpen? Wat betekent het fraaie lijnenspel op de reusachtige binnengevel? Wie werken hier en wat gebeurt hier allemaal?  
 

Voor de bezoeker laat een avondje Korzo zich soms moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo investeert in jong talent en maakt graag voorstellingen en evenementen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. En als bonus kun je in de relaxte sfeer van de Korzo bar artiesten van over de hele wereld ontmoeten.


vouchers