Hofpasaanbieding:

Heerlijk onbeperkt ontbijten of lunchen voor slechts € 9,95 (t.w.v. 19,95) inclusief een gratis kopje thee t.w.v. € 2,50

Juliana Plaza
Schalkburgerstraat 217
2572 TV Den Haag


070-4492914
info@julianaplaza.nl
www.julianaplaza.nl
julianaplazadenhaag/

Juliana Plaza

 

Juliana Plaza is een Turkse cafe & restaurant gevestigd onder de blauwe koepel van de historische Julianakerk in Haagse wijk Transvaal. Kom en beleef de ultieme smaaksensaties onder deze hemelse koepel.

 

 

Juliana Plaza is de enige kerk in Den Haag waar u 7 dagen in de week kunt ontbijten, lunchen en dineren, ook op zondag.
Van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 11:00, lunchbuffet open tot 14:00 uur.

 

Kom en geniet van de lekkerste en grootste ontbijt buffet van Den Haag!

 

Restaurant met sociaal-maatschappelijke functie

 

Juliana Plaza is voor eigenaar Atalay Celenk veel meer dan een restaurant. Juliana Plaza is een plaats om mensen samen te brengen verbindingen te leggen en ontmoetingen te organiseren. Atalay: “Wat wij hebben willen bereiken is nieuw leven in een kerk in een multi-etnische wijk. Niet op interreligieus vlak, maar op intercultureel vlak. Het is niet alleen: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het is ook juist: hoe meer diversiteit, hoe meer vreugd. We willen dat mensen samen eten, met elkaar in gesprek gaan, elkaar leren kennen ongeacht hun overtuigingen." 

 

 

 

Juliana Plaza organiseert regelmatig debatten en bijeenkomsten om deze gedachte ook daadwerkeljk handen en voeten te geven. Check Facebook voor de komende activiteiten en bijeenkomsten. 

vouchers