Hofpasaanbieding:

Op MA, DI, DO 20% korting (van €225 voor €180)  en op WO, VR, ZA, ZO 10% korting (van €225 voor €203) op kinderentertainment van 1,5 uur.

Jerry Mensing Goochelaar & Entertainer
Meppelweg 653
2544 AR Den Haag


070-8885611
info@jerrymensing.nl
www.jerrymensing.nl

Goochelaar & Entertainer Jerry Mensing

 

Goochelaar & Entertainer Jerry Mensing al ruim 25 jaar ervaring in het vermaken van jong en oud met zijn goochelkunsten en zijn diverse animatie-acts.

 

Op geheel eigen wijze weet hij zijn publiek te boeien en te verrassen met alles waar maar mee gegoocheld kan worden. Jerry is een gezellige babbelaar en mede door deze gave creëert hij een gezellige ongedwongen sfeer en dat is toch waar het allemaal omgaat tijdens uw feest nietwaar.

 

Verder is Jerry overal inzetbaar of het nu gaat om een privé feest aan huis of op de zaak, beurs of evenement zowel binnen als buiten aan land of op het water Jerry is overal van de partij. Kortom een entertainer in hart en nieren.

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en samen zorgen wij voor een gepast optreden door Goochelaar & Entertainer Jerry Mensing. U kunt er zeker van zijn dat uw gasten nog lang zullen napraten over het onvergetelijke optreden gegeven door Goochelaar & Entertainer Jerry Mensing. 

vouchers