Je voordeel bij Janette van Tol:

10% korting op alle tassen op vertoon van de Hofpas

Unieke handgemaakte leren tassen & accessoires

 

Janette van Tol maakt met oog voor detail en liefde voor het materiaal, unieke leren tassen en accessoires. Alle ontwerpen zijn van haar hand en diezelfde handen hebben de tassen vervolgens ook gemaakt. Geen enkele tas is daardoor hetzelfde. Het label onderscheidt zich door het minimalistische en tijdloze design. Daardoor kun je een tas van Janette van Tol van op het werk tot aan een feestje dragen.

 

Janette van Tol is eigenaar en ontwerper van het gelijknamige label. Ze vindt dat elke tas die ze maakt er eentje moet zijn die ze eigenlijk zelf wil houden. Functioneel, tijdloos, modern en met strakke lijnen. Soms met een kleine twist. Eentje voor iedere vrouw in elke situatie.

 

Kwaliteit op maat

Leer is een natuurproduct. Elk stuk leer heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Kenmerken die jouw tas karakter geven. Janette werkt met de beste kwaliteit uit Europa en dat merk je. De tas gaat lang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier met de jaren.

 

Naast haar eigen ontwerpen biedt Janette ook een tas op maat aan. Dus wil je jouw tas in een andere kleur? Of een ander soort leer? Met een ritssluiting in plaats van een magneetsluiting? Of misschien iets heel anders? Zoals leren schorten voor een lunchroom? Alles is mogelijk.

vouchers