Je voordeel bij Herbal Spirit:

5% korting op de edelstenen collectie

Smartshop Herbal Spirit

ancient traditions - new experiences

 

 

De kracht van de natuur
Zolang de mens op aarde is gebruikt hij de kracht van de natuur. Natuurlijk om te leven, denk aan alle voedselsoorten, maar ook voor geneeskundige doeleinden en voor zijn plezier!

 

Herbal Spirit is een onderneming met een winkelpand in Den Haag, waar een diversiteit aan kruiden, specerijen, zaden, voedingssupplementen en daaraan gerelateerde producten worden verkocht, die hun essentie vinden in de natuur. Deze producten worden binnen diverse culturele tradities van over de hele wereld gewaardeerd en erkent om hun heilzame werking op lichaam en geest en kunnen jouw blik op de wereld vergroten.

 

De winkel is gespecialiseerd in sacred plant medicine & equipment die binnen diverse inheemse culturen (o.a. in de Amazone door shamanen) worden ingezet voor heling, zegeningen & inzicht.

 

Herbal Spirit is service gericht, waarbij persoonlijke aandacht en accurate voorlichting essentiële onderdelen zijn.

 

Fair Trade en rijke culturele tradities

Bij Herbal Spirit staat de kwaliteit en de herkomst van de producten voorop. Daar waar mogelijk kopen wij producten in bij groothandels die producten volgens controleerbare protocollen voor verantwoorde teelt en Fair Trade waarborgen.
Ook kopen wij bij voorkeur in bij groothandels die rijke culturele tradities eren en iets terugdoen voor de gemeenschap door te investeren in kleinschalige projecten.

 

Wil je graag een keuze kunnen maken uit een breed assortiment producten en diensten, of uitgebreide informatie ontvangen in een ontspannen en open omgeving? Dan ben je bij Herbal Spirit aan het juiste adres.

vouchers