Je voordeel bij Henry's Photodesign:

Portfolio portret Zwangerschap / New Born voor maar € 99,- 

Normaal € 149,50, dus €50,- korting! 

Henry's Photodesign


Op zoek naar een ervaren fotograaf met oog op details? Of het nou voor een bruiloft, zwangerschap of geboorte is, Henry Badeloe legt jullie mooiste gebeurtenissen vol enthousiasme en vakmanschap vast. 

Kinder- en newborn fotografie 

Niets is zo beweeglijk als een kind. Het fotograferen van een kind is een vak apart! Hoe krijg je de emoties van jouw kind dan toch mooi en haarscherp op een foto? 

Laat dat maar aan Henry over! Door ruim de tijd te nemen en het nodige geduld en een beetje tact toe te passen, gaat het helemaal lukken. 

Zwangerschap fotoshoot 

Kun je niet wachten tot de kleine er is en wil je stijlvolle foto’s van jouw bolle buik, dan kan! Laat de kleine later zien waar hij/zij gewoond heeft. Met discretie en met tact wordt dit moment vastgelegd. 

Over Henry’s Photodesign

Mijn naam is Henry Badeloe, huwelijks-en portretfotograaf gevestigd in Den Haag. Na meer dan 20 jaar is mijn vak nog steeds mijn grote passie. In mijn vak zie ik mensen in al hun kwetsbaarheid, vaak tijdens belangrijke momenten die voor de rest van het leven een waardevolle herinnering blijven. Het is telkens weer eervol en bijzonder om deze momenten voor hen vast te mogen leggen.

Daarbij kies ik altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar een persoonlijke aanpak met volledige aandacht voor de personen die ik vastleg. Ik kijk er altijd naar uit om nieuwe mensen te leren kennen, hun verhaal te horen, en dit te vertalen naar prachtige, persoonlijke fotografie die herinneringen weer tot leven brengt. 

vouchers