Je voordeel bij Heinde & van Verre:

Hofpashouders krijgen 5% korting op onze mooie stoffen aan de meter met uitzondering van de reeds afgeprijsde stoffen. Minimum afname is een halve meter.

Heinde & van Verre
Vondelstraat 48
2513 VE Den Haag


070-3463792
info@hvvinterieur.nl
www.hvvinterieur.nl
hvvinterieur

Heinde en Van Verre

Eigen import van stoffen | woondecoratie | modeaccessoires

 

Heinde & van Verre importeert een eigen collectie bijzondere stoffen, woontextiel en mooie accessoires van natuurlijke materialen en textiel uit het Indiase subcontinent. Veel items worden speciaal voor ons ontwikkeld en geproduceerd. Dit maakt de Heinde & van Verre collectie uniek en betaalbaar.

 

kast heinde en van verrewinkel heinde en van verretassen heinde en van verre     

 

Natuurlijk producten met een ziel 

 

Wij kopen natuurlijke produkten in van o.a. zijde, katoen, wol en linnen, vaak handvervaardigd en geproduceerd door kleine (familie) bedrijfjes. De artikelen met een Heinde & van Verre label zijn gemaakt volgens Fair trade principes. Wij noemen dit FAIR WARE omdat we geen officiële certificaten voeren.

 

Opnieuw gebruikt

Wij hergebruiken oude textiel zoals vintage dekens en sarees en laten daar weer mooie woonaccessoires van maken. Deze produkten zijn uniek en dragen hun verleden zichtbaar mee. Dat maakt onze VINTAGE & RECYCLED collectie bijzonder en karakteristiek.

 

Trend en traditie

 

sjaals heinde en van verrezijden sjaals heinde en van verrecadeaus heinde en van verre

 

Ambachtsschap, liefde voor het materiaal maar ook een eigentijdse trendy uitstraling zijn de basis van onze collectie. Traditionele handwerktechnieken krijgen een nieuw leven door ze toe te passen in eigentijdse kleuren en vormgeving.