Hofpasaanbieding:

Korting:
Met de Hofpas: € 5,- per maand of € 50,- bij betaling 1 jaar.*

 

Health Preventie Nederland

Wil je graag afslanken en/ of fitter worden maar heb je weinig tijd? En ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, de beste begeleiding krijgt én waar jij je doelen haalt? Dan is Health Preventie Nederland in Den Haag met de Milon Cirkel dé oplossing voor jou! Met deze unieke training kun je op een veilige, efficiënte en gemakkelijke manier resultaat behalen met 2x per week 35 minuten sporten. 

 

logo milan circelSlank en fit in 35 minuten: het kan op de Milon cirkel. Bekijk hier een filmpje over Milon Circle.

De Milon Cirkel is een training waarbij je in 35 minuten meer spierkracht en een beter uithoudingsvermogen krijgt. De toestellen staan bij elkaar opgesteld en je doet deze in een vaste volgorde. Op een persoonlijke chipcard staan alle instellingen voor de training. 

Zo stellen de toestellen zich automatisch in naar jouw lichaam, is de zwaarte van de oefening ingesteld en de grootte van de beweging die je kan maken. Hierdoor kun je veilig, snel en gemakkelijk trainen. Als je weet wat start en stop is, kun je ermee werken. De training combineert spiertraining en conditionele training, waardoor het een gunstig effect heeft op je algehele gezondheid

 

Samenwerking

Wij streven naar samenwerking met fysiotherapeuten, diëtisten, praktijkondersteuners, buurt sportcoach, gemeente etc.

 

converstaie 4 mensen tijdens training milan 4Health Preventie Nederland is een kleinschalig sportcentrum / oefentherapie centrum dat bewegen aanbied aan jong en oud. Mensen met chronische aandoeningen bijvoorbeeld NAH (niet aangeboren hersenletsel), Alzheimer, visueel gehandicapt, Obesitas etc. passen perfect in ons concept wat tevens garant staat voor persoonlijke aandacht. 

 

 

 

Semi Personal Training

Personal trainer onbetaalbaar? Niet bij Health Preventie Nederland.

Standaard zit Semi Personal Training inbegrepen in uw abonnement.

 

Wat houd Semi Personal Training in: Dit houd in dat bij uw intake gevraagd wordt wat uw persoonlijk doel is, en met deze gegevens wordt er een programma op maat gemaakt voor u. Dat betekent dat wij niet werken met standaard schema's, maar kijken naar wat uw doel is en hoe fit u bent, zodat u een programma krijgt wat bij u past. Na ongeveer 8 - 12 weken kijken we hoe het gegaan is, en maken dan aanpassingen waar het nodig is om uw doelstelling weer een stap dichterbij te laten komen.

 

Ik heb beperkingen en nu?: Door de Semi Personal Training die in het abonnement inbegrepen zit wordt ook hier rekening mee gehouden. We zullen naar aanleiding van uw beperking en uw persoonlijke doelstelling een advies uitbrengen omtrent de haalbaarheid van uw doelstelling en waar nodig wordt deze in overleg bijgesteld. We kijken samen wat u wel en niet kunt en we gaan ervoor om u positief te leren omgaan met uw beperking, in plaats van te kijken naar de onmogelijkheden.

 

Onze abonnementstarieven zijn inclusief een op maat gemaakt programma naar aanleiding van het intake gesprek.

In het abonnement is ook medisch fitness inbegrepen.

Als u uitbehandeld bent bij de fysiotherapeut maar verder op krachten dient te komen dan kan u uw fysiotherapeut om een overdrachtsformulier vragen waar hij of zij kan aangeven wat u al wel mag doen en wat nog niet. Ook is uw fysiotherapeut meer dan welkom om eens langs te komen zodat hij of zij een kijkje in de "keuken" kan nemen en zien wat de mogelijkheden bij ons zijn.

 

Health Preventie Nederland staat met het aanbieden van Semi Personal Training garant voor persoonlijke aandacht voor een lage prijs.

 

*Lidmaatschap is voor onbeperkte toegang tot de fitness en de Milon cirkel. Lidmaatschap is minimaal voor de duur van het abonnement. Daarna is het maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. 

 

 

 

 

 

 

vouchers