Je voordeel bij HANRIT opticiens - audiciens:

Bij aanschaf van hoortoestellen 60 batterijen kado twv €39,60

50% korting op tweede paar glazen op sterkte*

 

HANRIT opticiens - audiciens
Alphons Diepenbrockhof
2551 KJ 's-Gravenhage


070-3910090
info@hanrit.nl
www.hanrit.nl/
hanritoptiek

HANRIT opticiens & audiciens in Den Haag is al sinds 1964 een vertrouwd adres waar u terecht kunt voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen van de beste kwaliteit. Als Hoorprofs Audicienbedrijf kunnen we u bovendien voorzien van een gedegen advies met betrekking tot uw oren. Ook optometrie en vooronderzoeken voor ooglaserbehandelingen zitten bij onze werknemers in het takenpakket!

 

Al ons personeel is gediplomeerd als opticien en optometrist. We houden niet alleen het modebeeld maar ook de ontwikkelingen op technisch gebied nauwlettend in de gaten. Zo blijft niet alleen onze collectie, maar ook onze kennis up-to-date! Als u vragen heeft, een afspraak wilt maken om uw ogen of oren te laten testen of wij u op een andere manier van dienst kunnen zijn, dan bent u altijd van harte welkom bij HANRIT opticiens & audiciens in Den Haag!

 

*Voordeel bij de opticien; Koopt u tegelijkertijd voor u zelf twee complete brillen op sterkte, dan krijgt u op het tweede paar glazen op sterkte 50% korting!(korting is op het voordeligste paar)

 

 

 

vouchers