Je voordeel bij Gs & Gents Tattoo Parlour:

4 uur - €300 (€100 voordeel)
6 uur - €450 (€150 voordeel)
8 uur - €500 (€300 voordeel)

Gs & Gents Tattoo Parlour
Ambachtsgaarde
2542 EE Den Haag


0610656516
info@gsandgents.com
www.gsandgents.com/
gsandgents/

G’s And Gents


Hoogstaande tattoos voor een eerlijke prijs.


Bij G’s And Gents, op de Gaarde in Den Haag, draait het allemaal om de kunst en passie voor tattoos! Bij ons kun je voor alle stijlen terecht, maar Black & Grey blijft de specialiteit. Alle designs worden custom ontworpen, tenzij je natuurlijk zelf een ontwerp hebt.


Uiteraard zijn we volledig gecertificeerd, is de werkruimte volledig steriel en kan je, indien nodig, je tattoo kosteloos laten bijwerken.


Tattoo Artists


Bij G’s And Gents heb jij de keuze uit verschillende artiesten met allemaal een eigen style:

Ook krijgen wij regelmatig bezoek van specialistische gastartiesten uit verschillende landen. Houd de Facebookpagina in de gaten voor updates


Specker


G’s and Gents is het kindje van Specker. Specker is voor het eerst in aanraking gekomen met de tattoo-wereld op zijn 15e. Hij wist vanaf dat moment dat hij op de een of andere manier iets met tattoos voor de rest van zijn leven ging doen.

Na een aantal jaren in verschillende shops in het binnen en buitenland gewerkt te hebben was het tijd voor een eigen shop. Op 1 mei 2015 was het eindelijk zo ver en opende Gs and Gents haar deuren op de Gaarde, in Den Haag.


vouchers