Je voordeel bij Rolf Goedman Kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij:

10% korting op de hele collectie (niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen)

Rolf Goedman Kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij
Prins Hendrikstraat
2518 HJ Den Haag


070-3451324
info@rolfgoedman.nl
www.rolfgoedman.nl/

Goedman, Lijstenmakerij & Kunstenaarsbenodigdheden

 

Lijstenmakerij

Foto’s, schilderijen, tekeningen en fysieke objecten en textiele werken: Lijstenmakerij Goedman op de Prins Hendrikstraat voorziet ze allemaal van een even fraaie als functionele omlijsting.

 

De professionele lijstenmakerij in het hart van het Zeeheldenkwartier is hét adres voor lijsten met een uniek karakter.  Het met zorg samengestelde assortiment omvat lijsten van gerenommeerde leveranciers én zelfontwikkelde profielen die worden vervaardigd in de eigen houtwerkplaats.

 

In samenwerking met meubelmaker Wilfred Kalf maakt Goedman, onder de naam 'Hollandse Bomen', lijsten uit lokaal gewonnen (stads)hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en ambachtelijk.

 

Goedman kan u altijd een lijst aanbieden die aansluit op uw persoonlijke smaak en budget. Van klassiek tot modern, en van sober tot uitbundig. Service staat bij Goedman hoog in het vaandel! Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies.

 

Kunstenaarsbenodigdheden

 

 

Van subtiele schets tot overweldigend olieverfschilderij  bij Goedman vind je alle kunstenaarsbenodigdheden onder één dak. Goedman verkoopt potloden, penselen, vernissen, palletmessen, doeken en papier, verven op olie, acryl, aquarel- en plakkaatbasis, en nog veel meer.  Goedman is sterk in álle kunstenaarsbenodigdheden.

 

Vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten; een professionele variant en een hoogwaardig budgetalternatief. 

 

vouchers