Hofpasaanbieding:

Combinatie aanbieding: Basis Kleuranalyse + Basis Stijladvies

Normaal 170 euro, nu samen voor 150 euro!

GODDESS OF COLOUR
Binckhorstlaan Unit M 36
2516 BE Den Haag


0612360896
info@marlousderoode.com
www.goddessofcolour.com
goddessofcolour/

GODDESS OF COLOUR

Kleuranalyse en Kleuradvies voor Kleding

Colormode is een uitgebreid systeem op het gebied van kleuranalyse dat zich onderscheidt van andere kleuranalyses door een unieke en individuele benadering bij het adviseren van persoonlijk passende kleuren. 

Dit systeem is op puur wetenschappelijke basis gefundeerd en wie een kleurenanalyse heeft meegemaakt, zal ook duidelijk zien dat personen met de juiste kleuren er veel beter uitzien. 

In dit systeem wordt de natuurlijke uitstraling geanalyseerd van het haar, huid en ogen en hierbij passende kleuren geadviseerd die harmoniëren. Daarbij wordt er gekeken naar drie kleurkarakteristieken, de Ondertoon van een kleur, de Zuiverheid van een kleur en de Kleurhoogte. 

Een kleuranalyse versterkt je persoonlijke uitstraling geeft zelfvertrouwen door een beter gevoel van eigenwaarde, bespaart tijd en geld door snellere kleding en kleurkeuze waardoor de aanschaf van miskopen verkleind wordt.

Als je er goed uitziet, voel je je beter, je straalt en ben je meer in balans.


Figuur- en Gezichtsanalyse

Een Basis Stijlanalyse bevat een Figuur- en Gezichtsanalyse. Een figuuranalyse staat los van je kledingmaat. Bepaalde verhoudingen in je figuur bepalen of je een van de 7 figuurtypes bent zoals de Zandloper, Acht, Driehoek, Omgekeerde Driehoek, Hartvorm, Ovaal of een Rechthoek bent.
 

Als ik je figuurtype heb bepaald, kan ik hiervoor aangeven welke kledingstukken je beter wel of niet kunt dragen. 

Een gezichtsanalyse komt ongeveer overeen met de figuurtypes, ik kijk hier in welke gezichtsvorm je gezicht valt. Hierdoor kan ik bepaalde halslijnen, kragen, sieraden maar ook kapsels adviseren. Met deze informatie kan ik een stijladvies geven passend bij je gezichtsvorm en je figuur. 

 

Complete Stijlanalyse

Bij een complete Stijlanalyse ga ik voor de tweede afspraak aan de slag met de de 5 principes. Doormiddel van deze 5 principes ga ik dieper op jouw stijladvies in.  Ik adviseer kledingstukken die je figuur het beste tot zijn recht laten komen. Om meer in detail te treden kijk ik ook naar jouw stijlpersoonlijkheid en kan ik ingaan op jouw imago.

In deze afspraak kijk ik meer naar jou en wie je van binnen bent en hoe je dit door middel van kleding ook aan de buitenkant kan laten zien. Al mijn bevindingen voeg ik samen in een speciaal voor jou gemaakt kledingstijlverslag.

Dankzij een stijladvies krijg je meer inzicht in je figuurtype en hoe je jezelf het beste tot zijn recht kan laten komen. Ik geef je voorbeelden welke kledingstukken passen bij je figuurtype en welke je beter niet kunt dragen. Hierdoor kan je sneller je outfits samenstellen. De voordelen zijn ook dat je tijd bespaart tijdens het winkelen en je bespaart ook geld omdat je minder geneigd bent miskopen te doen.

 

vouchers