Je voordeel bij Fonk Beach:

- GRATIS kidsmenu bij een diner voor 2 volwassen personen. 

- Een GRATIS fles huiswijn naar keuze, bij een diner voor 4 volwassen personen.


*Minimale besteding hierbij is €40,- & alleen geldig op maandag, dinsdag en woensdag

Fonk Beach


Welkom bij ‘het nieuwe Fonk’. De hele winter hebben we hard gewerkt om onze gasten (klein & groot) het komende seizoen nog meer plezier, comfort, service en gezelligheid te kunnen bieden.

Het resultaat: Fonk heeft een nieuw uiterlijk met meer aandacht voor duurzaamheid in een maritieme sfeer, waarbij we voorgoed afscheid nemen van overbodig gebruik van plastic. Een wens die wij al langer nastreefden. Uiteraard blijven we de kwaliteit bieden die je van ons gewend bent. 

 

Restaurant

In onze keuken wordt door de brigade gekookt met liefde voor eten en passie voor het vak. Dat zie je niet alleen, maar dat proef je ook. Er word vooral gebruikt gemaakt van duurzame producten en lokale leveranciers. Geen ingewikkelde gerechten maar puur en lekker eten. Elke week een verrassende special buiten de menukaart en elke laatste week van de maand hebben we ‘de blauwe hap’.

 

Kom langs voor een drankje en een hapje en ervaar zelf wat ‘het nieuwe Fonk’ voor jou kan betekenen dit seizoen. Een lekker plekje om samen te dineren, een verjaardagsfeest voor kinderen of een groot evenement voor bedrijf of vereniging, wij creëren in overleg met liefde alle mogelijkheden die passen bij de wensen van onze gasten. 

vouchers
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/hofpas/domains/dehofpas.nl/public_html/vqmod/logs/1_Mon.log" COULD NOT BE WRITTEN