Hofpasaanbieding:

Eerste les GRATIS voor Hofpashouders!  

Voor actieve 60+ 'ers.

Florence Actief
 

Florence organiseert onder de naam ‘Actief’ activiteiten die bijdragen aan een actiever leven, specifiek voor 60-plussers.
 

Goed voor gezondheid en welbevinden
 

Florence doet dit bewust, omdat een actief leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat het hebben van een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden. Actieve ouderen leven niet alleen gezonder, maar maken ook minder aanspraak op zorg. Met een toekomst met meer ouderen en minder zorggelden is het extra belangrijk om preventief aan ieders welbevinden en gezondheid te werken.
 

Activiteiten voor ouderen
 

Om u activiteiten te kunnen bieden waarmee u een actief en hopelijk gelukkiger leven krijgt, werken wij samen met onder andere vooraanstaande professoren en wetenschappers. Ook werken we voor Florence Actief samen met regionale organisaties. Op die manier kunnen wij u professionele activiteiten aanbieden. Zo kunt u met Florence Actief bijvoorbeeld aan de slag gaan met muziek, zang, beeldende kunst, breien of dans. U doet dit onder leiding van professionele vakdocenten.
 

Dans de Salsa met Florence
 

Wilt u lekker dansen op swingende muziek? In de Florence Salsa Studio leert u onder begeleiding van twee professionele salsadansers de basis van deze Cubaanse dans. De vrolijke, sociale en warme salsa tovert bij iedereen gegarandeerd een glimlach op het gezicht. U leert de basis van de salsa, er is aandacht voor uw conditie, lichaamsbewustzijn en evenwicht. U komt letterlijk in beweging en maakt zich los, zowel lichamelijk als geestelijk. U danst in wisselende duo’s. Met elkaar werkt u toe naar een spetterend optreden.
 

Meedoen?
 

De Florence Salsa Studio vindt elke maandag van 11.15-12.15 uur (gevorderden) en 12.30-13.30 uur plaats in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Deelname: € 5,- per keer.
 

Meld je aan via liever-actief@florence.nl of 070 - 41 31 000.

vouchers