Je voordeel bij Fletcher Hotel Leidschendam - Den Haag:

  • 15% korting op de High Tea.
  • Koffie + Appeltaart voor €4,50
  • 10% korting op het diner

Fletcher Hotel Leidschendam - Den Haag
Weigelia
2262 AB Leidschendam


070-3209280
info@fletcherhoteldenhaag.nl
www.fletcherhoteldenhaag.nl
FletcherHotelDenHaag/

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam

 

Fletcher Hotel beschikt over comfortabele hotelkamers waar u een heerlijk weekendje kunt uitrusten en met uw gezelschap kunt verblijven. Daarnaast beschikt het hotel over het culinaire à la carte restaurant Chiparus, hotelbar, lounge en een terras met uitzicht over het water. Tevens kunt u bij het hotel een waterfiets huren waarmee u zich een middagje kunt vermaken op het water.

 

Restaurant Chiparus

Het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam is à la carte restaurant Chiparus. In het restaurant met open keuken bereiden de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie smaakvolle gerechten voor u. U kunt genieten van verfijnde, wonderschone gerechten in een sfeervolle ambiance. Producten en bereidingswijzen uit de wereldwijde gastronomie worden door de keukenbrigade samengevoegd met de principes van de klassieke Franse keuken.

 

Restaurant Chiparus biedt seizoensmenu’s, een à la carte kaart en surprise menu’s. Deze zijn bereid met dagverse- en seizoensproducten. Het restaurant is dagelijks geopend voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Onze bediening zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u zin in een glas wijn? Het personeel adviseert u graag over de ultieme combinatie. Kom langs en ervaar het zelf!
vouchers