Je voordeel bij Filmhuis Den Haag:

€1,50 korting* op alle filmtickets (m.u.v. vrijdag, zaterdag en feestdagen na 17.00 uur)


*Bestellen aan de kassa

Filmhuis Den Haag


De beste films, de lekkerste koffie en het restaurant met het mooiste uitzicht van Den Haag, 365 dagen per jaar geopend voor films en meer!

 

Filmhuis Den Haag is een podium voor eigentijdse filmkunst en klassiekers. Met zijn expertise en avontuurlijke programmering heeft het een toonaangevende status in Nederland. Bekijk hier de filmagenda

Maar Filmhuis Den Haag is meer: het biedt programma’s die van betekenis zijn voor de bewoners en organisaties in de omgeving. En het is een levendige culturele ontmoetingsplek. 


Veilig naar het Filmhuis

Voor de veiligheid van onze bezoekers en ons team is een bezoek aan het Filmhuis nét wat anders dan je gewend bent.
Met een aangepaste capaciteit in de zaal, minder voorstellingen om in- en uitloop te scheiden, looproutes, en meer.
Ook gelden er wat andere regels, dus bereid je goed voor op je bezoek. 


Horeca

De horeca is voorlopig gesloten vanwege de coronamaatregelen.

 

Wil je iets eten voor of na de film, of uitgebreid dineren met een filmisch uitzicht op het Spuiplein? Je bent van harte welkom in ons restaurant. In onze keuken werken we zoveel mogelijk met verse, biologische en seizoensproducten. De kaart wisselt met de seizoenen en daarnaast hebben we wekelijks wisselende gerechten.

 

Daarnaast is er ook een café voor een heerlijke kop koffie, lunch of borrel. Tevens een zeer prettige plek om te werken - met gratis wifi - of om aan de leestafel de laatste kranten en filmrecensies door te nemen.

 

Bekijk hier meer info over de horecagelegenheden

vouchers