Je voordeel bij Everything & nowhere:

10% korting op Be the Disco Ball

Everything & nowhere


Samenwerking tussen Everything & More en normal gets you nowhere

 

Bij Everything & nowhere in de Prins Hendrikstraat koop je unieke T-shirts met tekstopdruk, scuba cirkel rokken, keramiek, illustraties, sieraden en meer handgemaakte unieke of custom hebbedingen. Per 1 december vind je beide dames, Lieve & Babiche, in de Prins Hendrikstraat 74.

 

babiche

 

Babiche is startte in 2011 NGYN.  Als je Babiche vraagt waarom ze doet wat ze doet is haar antwoord simpel: “Dit is mijn manier om de wereld een betere plek te maken, door mijn creativiteit en liefde voor tekst en duurzame t-shirts te combineren”. Babiche gebruikt woorden om blijdschap en hoop te verspreiden, je kledingkast op te fleuren en iedereen die je tegen komt in een shirt van normal gets you nowhere te laten glimlachen. 

 

Wat er in (mijn) wereld gebeurt zie je terug op de shirts. De shirts zijn duurzaam gemaakt en worden bedrukt bij de buren. De winkel zit bewust naast een textiel drukker, zo hebben we korte lijntjes en blijven de prijzen lager dan een gemiddeld merk-shirt. Van alle ontwerpen laten we maar een kleine hoeveelheid bedrukken, zo blijft het shirt uniek.

 

Deze winter voeg ik ook eigen kersttruien en zelfgemaakte rokken aan de collectie toe.