Je voordeel bij Eva Verhoeven Photo Art:

Kinderboek Sara: Hofpas-prijs € 9,95 winkelprijs  € 14,95

Eva Verhoeven Photo Art

 

cover kinderboek saraEva Verhoeven is een kunstenaar uit Den Haag. Sara is haar eerste kinderboek.

 

Sara is een een sprookjesachtig verhaal over een meisje dat in het bos op zoek gaat naar de betoverde vogels waar haar vader over heeft voorgelezen. In het bos ontmoet ze Hubertus, een paardje dat niet meer terug naar huis durft. Samen gaan ze op pad en onderweg ontdekken ze iets belangrijks over de dingen waar ze bang voor zijn. Uiteindelijk durft Hubertus naar huis en heeft Sara wat geleerd.

 

Het boek gaat over angst en over vertrouwen, op een natuurlijke en voor kinderen herkenbare manier en kan zo een ingang bieden om met kinderen over deze thema's te praten.

 

Maar is vooral een sprookje, waarbij het kind en de ouder kunnen genieten van het verhaal en van de mooie platen. De illustraties zijn bijzonder en anders dan in andere kinderboeken; het zijn geen tekeningen, maar foto's, samengevoegd en bewerkt in de computer, met een dromerig resultaat. Geschikt als voorleesboek voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

 

Mooi Sinterklaaskado

 

Hofpasaanbieding: Exclusief in de Hofpas webshop is het boek verkrijgbaar voor € 9,95. Een prachtig cadeau voor Sinterklaas voor vele uren voorlees plezier.

 

Klik hier voor een pre-view

vouchers