Je voordeel bij Ecocoatings:

10% korting op het gehele assortiment.

Pro EcoCoatings voor Duurzame Verf

 

Pro EcoCoatings is een Webshop met Duurzame Verf voor de schilderbranche en de consument. Je kunt ook langs komen bij onze groothandel in Den Haag!


Duurzame Verf voor Schilderbranche en Consument

Er is veel veranderd in de wereld van de verf. En dat is maar goed ook. De zogenaamde ‘groene verf’ is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de synthetische variant. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder. Duurzame verf is echter voor de consument vaak lastig te bestellen. Wij gaan met veel plezier en enthousiasme hier verandering in aanbrengen.

Voor de consument is onze webshop bij uitstek een plek om ‘groene’ verf aan te schaffen. De fysieke plek waar wij gevestigd zijn is goed bereikbaar voor de bouwprofessionals die milieubewuste verf willen aanschaffen. Maar ook de consument kan daar ter plekke zich laten informeren over de door ons aangeboden producten. Naast duurzame verf willen wij ook een duurzame behang- en wandspecialist worden.

Onze filosofie is dat we in een tijd leven waarin we voor grote uitdagingen staan als maatschappij. Onder andere op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid wordt door ons niet alleen gezien als een product wat zo lang mogelijk mee moet gaan. Ook de milieu-impact en kwaliteit van verf moet hoogwaardig zijn in onze optiek.


Breed Assortiment in Duurzame Verf

 

Het aanbod van duurzame verven is tegenwoordig breed en wordt steeds breder. Zowel oplosmiddelhoudend als watergedragen, sommige producten met een zeer hooggehalte aan natuurlijke grondstoffen, andere met een lager percentage, maar allemaal merken die op hun manier bezig zijn met duurzaamheid!
 

Groene Verf in alle Kleuren


Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke oplossing een product is. De zeer zuivere verven kunnen slechts in een beperkt aantal kleuren geleverd worden, aangezien natuurlijke pigmenten een beperkter kleurenscala hebben dan niet natuurlijke pigmenten. Verven met een andere samenstelling kunnen in meer of alle kleuren geleverd worden.

 

 


vouchers