Pro EcoCoatings


 

Pro EcoCoatings is een webshop met duurzame verf voor de schildersbranche en de consument. Je kunt ook langs komen bij onze groothandel in Den Haag!


Duurzame Verf 

Er is veel veranderd in de wereld van de verf. En dat is maar goed ook. De zogenaamde ‘groene verf’ is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de synthetische variant. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder. Duurzame verf is echter voor de consument vaak lastig te bestellen. Wij gaan met veel plezier en enthousiasme hier verandering in aanbrengen.

Voor de consument is onze webshop bij uitstek een plek om ‘groene’ verf aan te schaffen. De fysieke plek waar wij gevestigd zijn is goed bereikbaar voor de bouwprofessionals die milieubewuste verf willen aanschaffen. Maar ook de consument kan daar ter plekke zich laten informeren over de door ons aangeboden producten. 


Breed Assortiment

 

Het aanbod van duurzame verven is tegenwoordig breed en wordt steeds breder. Zowel oplosmiddelhoudend als watergedragen, sommige producten met een zeer hooggehalte aan natuurlijke grondstoffen, andere met een lager percentage, maar allemaal merken die op hun manier bezig zijn met duurzaamheid!
 

Groene Verf in alle Kleuren


Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke oplossing een product is. De zeer zuivere verven kunnen slechts in een beperkt aantal kleuren geleverd worden, aangezien natuurlijke pigmenten een beperkter kleurenscala hebben dan niet natuurlijke pigmenten. Verven met een andere samenstelling kunnen in meer of alle kleuren geleverd worden.

 

 


vouchers