Je voordeel bij DownUnderBeach:

Verhuur van alle onze watersportmaterialen: 1,5 uur voor de prijs van 1 uur

DownUnderBeach

Lekker eten en drinken én super leuke beach events onder één dak!
 

DownUnderBeach biedt je de unieke combinatie van lekker eten, super leuke events en gezelligheid op het Zwarte Pad in Scheveningen.
 

Food

Bijzondere broodjes, kip op het spit op vuur gestookt, heerlijke salades, houtgestookte pizza’s, elk seizoen vind je nieuwe en verrassende gerechten op onze menukaart! Huisgemaakte producten, hoge kwaliteit én liefde voor het koken staat bij ons voorop. Groepen vanaf 10 personen kunnen gebruik maken van een van onze arrangementen.
 

Beach Events

Op zoek naar avontuurlijk, stoer of bijzonder Beach Event op het strand van Scheveningen? Kies dan uit ons ruime aanbod van sportieve activiteiten of waanzinnige belevenissen!
 

Een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, familieuitje of groepsuitje organiseren? Vanuit ons Beach House bieden wij verschillende strand- en wateractiviteiten aan zoals PowerkitenBeach BubblevoetbalSuppen en nog veel meer….. Wij beschikken over een eigen strandlocatie en werken altijd met ervaren en gepassioneerde instructeurs. Speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee om een Beach Event op maat te organiseren!
 

Kitesurfschool

Altijd al willen leren kiten? Dat kan bij onze IKO kitesurfschool DownUnderBeach!

Wij bieden privélessen, groepslessen en ook kitesurflessen voor kinderen aan! De kitespot bij ons recht voor de deur is zowel voor beginner als gevorderd. Je leert bij ons op zee kiten waardoor je ook gelijk met golven om leert gaan. Snel leren, veiligheid en plezier zijn voor ons heel belangrijk zodat jij zo snel mogelijk zelfstandig kan varen, onze kitesurflessen worden dan ook aan de hand van de IKO methode gegeven met IKO opgeleide instructeurs. Kijk hier voor meer informatie.

vouchers