Je voordeel bij DIO Drogist de Vlierboom:

10% korting op alles!

m.u.v. luiers, babyvoeding en geneesmiddelen en reeds bestaande acties

DIO Drogist de Vlierboom


Welkom bij D.I.O. De Vlierboom in Den Haag, een gezellige buurtwinkel in de Vlierboomstraat, vlak bij het strand. Als ervaren drogisterij hebben ze hier alles in huis om je met het goede advies of product van dienst te zijn. Een mooi natuurlijk assortiment met veel variatie.

In de buurt hoor je vaak: ‘Als je het niet meer weet, ga het dan bij De Vlierboom vragen.’


Deskundig, veelzijdig en servicegericht

Bij De Vlierboom word je geholpen door een vast team medewerkers, waaronder een drogist en een assistent-drogist. Geïnspireerde vakmensen, altijd up-to-date geschoold. Met hen kun je rustig bespreken waarvoor je komt, geen vraag is ze te gek, ze willen je graag helpen.

Eigenaar Its voegt daaraan een extra dimensie toe: ‘Ik ben magnetiseur en kan in korte tijd analyseren waar een bepaalde pijn vandaan zou kunnen komen, hierdoor kunnen we je een nog beter advies geven.’


Assortiment

Als enige drogist in de buurt is De Vlierboom hét adres voor reguliere medicijnen, natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en make-up.


Je vindt er onder meer Solgar, Newcare en Orthica, de homeopathische middelen van Heel, VSM en Vogel, de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka, de dermatologische crèmes van Louis Widmer en een groot assortiment haarproducten. En natuurlijk het vertrouwde D.I.O.-huismerk Idyl met hoogwaardige producten, net iets voordeliger. 

vouchers
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/hofpas/domains/dehofpas.nl/public_html/vqmod/logs/1_Mon.log" COULD NOT BE WRITTEN