Sparen:

In de winkel krijg je 5% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Diciassette Voorburg
Herenstraat 17A
2271CA Voorburg


0703000047
le.coultrevof@gmail.com
www.undici.nl/
undici.diciassette/

Diciassette


Een winkel om heerlijk uit je dak te gaan met exclusieve en trendy merken voor zowel kleding als schoenen & laarzen, maar ook bijpassende tassen, bijoux en andere accessoires die jouw outfit helemaal afmaken


Elk inkoopseizoen is het weer topsport om een vernieuwende en verrassende collectie in te kopen en jullie daarmee te verbazen met unieke combinaties, iedere set is weer anders. Dit is onze passie en dat proberen we op jullie over te brengen, dat kan je niet vergelijken met het kopen van kleding op internet.


Duurzaamheid

Wij letten extra op of we zaken doen met eerlijke fabrikanten die rekening houden met het milieu en produceren in fabrieken waar mensen een rechtvaardige beloning krijgen en onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen, zoals bijvoorbeeld Rhumaa.


Rhumaa is een minimalistische collectie gemaakt van organic cotton en lyocell (= een kunstmatige stof op natuurlijke basis, de grondstof voor deze vezel is houtpulp) en zij produceren alles binnen Europa. De prints in de collectie zijn gemaakt door Afrikaanse kunstenaars die op deze manier ondersteund worden om hun werk aan een groter publiek te tonen.

vouchers