Hofpasaanbieding:

Schaatsen slijpen voor maar € 4,95
Schaatsen huren ook maar € 4,95

Je kunt bij ons huren: super kwaliteit ijshockey- en kunstschaatsen. (geen noren)

Demelinne Hockey

 

Demelinne Hockey is gespecialiseerd in de verkoop van ijshockeymaterialen. Van schaatsen, sticks, protectie materiaal tot aan veters en tape. Bij Demelinne Hockey gaat het uitsluitend over ijshockey!

 

Demelinne kiest voor kwaliteit

 

Demelinne Hockey verkoopt naast de voor u bekende ijshockeymerken zoals Bauer, CCM, True & Easton, maar ook de minder bekende als Raptor-X, Tackla, Blue Sport, Warrior, Frontier, Alkali, ect. ect. ... Maar u kunt er zeker van zijn dat alle merken die wij voeren garant staan voor hoogwaardige kwaliteit. 

 

Met recht kunnen we zeggen: Demelinne Hockey heeft het grootste aanbod aan materialen voor de ijshockeysport. Zo kunnen wij u als ijshockeyliefhebber op maat bedienen omdat wij weten wat goed voor u is.

 

Slijpen en repareren

Tevens kunt u bij ons terecht voor het vakkundig slijpen of het repareren van uw schaatsen.
Ook verhuren wij "echte" ijshockeyschaatsen. Schaatsen slijpen met de Hofpas kost slechtes € 4,95, voor dit bedrag kunt u ook ijshocheyschaatsen huren. 

 

Kennis, ervaring en passie 

 

In onze showroom kunt u een gedegen en eerlijk advies krijgen en zullen wij u klantvriendelijk ontvangen. Naast de kennis, ervaring en passie die wij voor onze sport met u delen, bieden wij onze producten tegen zeer concurrerende prijzen aan.

 

Tevens steunt Demelinne Hockey als sponsor diverse verenigingen zoals: Hijs Hokij Den Haag en de Zoetermeer Panters.
Wij nodigen u graag uit om onze website of onze showroom te bezoeken.

vouchers