Je voordeel bij De Vrije Kameleon:

€ 20,- korting op een individuele paardencoach sessie.

Met de Hofpas maar € 99,- ipv € 119,- (incl. BTW)

 

De Vrije Kameleon

Praktijk Persoonlijke ontwikkeling en Groepsverbinding (workshops, individuele- en groepscoaching & paardencoaching) 


Hofpasaanbieding paardencoaching 

 

Paarden zijn hele intuïtive dieren. Om in de vrije natuur te overleven moeten paarden, als kudde- en vluchtdier, constant in contact staan met andere leden van de kudde. Ze moeten deze aanvoelen en kunnen vertrouwen. Hierdoor hebben paarden een enorme intuïtieve kracht ontwikkeld. Deze gave van paarden kunnen we ook inzetten voor een thearpeutische doeleinden.

 

Paarden spiegelen lichaamstaal, emoties en het onderbewustzijn. Tijdens een paardecoach sessie zul je merken dat zodra je met het paard in contact bent, je wordt uitgedaagd zelf te voelen en te ervaren. Paarden nemen tijdens de sessie kleine verschillen waar en reageren hier direct op. Deze informatie in combinatie met wat jijzelf inbrengt en wat het paard laat zien, bespreken we in aanwezigheid van het paard. Jouw zoekproces wordt hiermee versneld. En dat allemaal maakt deze werkvorm zo intens en effectief.

 

Aan de slag met gedrag, gedachten en gevoelens

 

Paardencoaching is een vorm met onbegrensde mogelijkheden. We kunnen op verschillende niveaus aan de slag. We kunnen aan de slag met gedrag, met gedachten en gevoelens en/of met het systeem waarvan jij deel uitmaakt. Om coaching met een paard te ervaren, hoef je geen paardenliefhebber te zijn of ervaring met paarden te hebben. Je mag er zelfs nog een beetje bang voor zijn. We werken samen met het paard vanaf de grond.

 

Sirpa is een breed opgeleide en ervaren coach. Ze startte in 2000 met begeleiden van mensen en sinds 2006 traint en coacht ze individuele (toekomstige) professionals, groepen en teams binnen het hoger onderwijs. Naast professionals coacht ze vanuit haar eigen praktijk de vrije kameleon (opgericht in 2015) ook individuen en groepen zoals families en gezinnen. 

 

 

 

 

vouchers