Je voordeel bij De Uithof:

ONLINE ONLY: >20% korting op o.a. schaatsen, skiën, snowboarden, lasergamen en karten.De Uithof

 

Indoor ski-piste en schaatsbaan

 

Bij de Uithof ben je aan het juiste adres voor sneeuw en ijs plezier! Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt 365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter.

 

De Uithof beschikt over maar liefst vier liften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften van onze indoor skibaan!

 

Naast een hoop skiplezier is de Uithof bekend om de semi-overdekte 400 meter ijsbaan! Hier trainen professionele teams als voorbereiding op toernooien en schaatsen zowel beginners als gevorderden hun rondjes. Wilt u de techniek verbeteren? Meld u dan aan bij onze schaatsschool! 

 

Funrink, curling en ijshockey

 

Op het middenterrein van de ijsbaan ligt de funrink, die je gemakkelijk via de loopbrug kan bereiken. In de funrink hoef je geen rekening te houden met de verplichte rijrichting. Naast de ijsbaan vind je het schaatscafe, waar u terecht kunt voor een heerlijke kop warme chocomelk of koffie. Regelmatig staat er ook een heerlijke poffertjeskraam langs de 400-meter baan. Want zeg nou zelf... wie krijgt er geen trek van het schaatsen?

 

Naast 'normaal' schaatsen kan je bij De Uithof ook terecht voor kunstrijden, curling en ijshockey. De ijshockeyhal is de thuishaven van de enige ijshockeyclub van Den Haag, HYS The Hague.

 

E-karten, lasergamen, sumoworstelen en bungee soccer

 

Kom elektrisch karten, lasergamen, sumoworstelen en bungee soccer spelen in De Uithof! Bekijk al onze games op de website.


vouchers