Hofpasaanbieding:

10% korting op de gehele collectie

De Hofgalerie
Annastraat 3
2513 AT Den Haag


06 28 12 19 30
mail@dehofgalerie.nl
www.dehofgalerie.nl

De Hofgalerie, galerie voor beeldende kunst

 

hofgalerie buitengevel De Hofgalerie is een galerie voor beeldende kunst in het hartje van Den Haag. De Hofgalerie biedt naast de gevestigde orde ook een podium voor (jong) talent uit binnen en buitenland. Tevens legt de galerie samenwerkingsverbanden tussen de aangesloten artiesten en komt zo tot nieuwe creaties.

 

De Hofgalerie heeft zich niet verbonden aan een bepaalde stijl, concept of techniek, maar innoveert. Naast regelmatig wisselende exposities is ook het interieur onderhevig aan verandering, deze wordt waar mogelijk aangepast aan de getoonde stukken.

 

De Hofgalerie is gevestigd in een 18e eeuws pand in een van de vele smalle straatjes die het Haagsche Hofkwartier kenmerkt. Deze gezellige wijk in het oude centrum staat bekend om zijn grote verscheidenheid in boetiekjes, horecagelegenheden en kunstgaleries. Met onder meer Het Binnenhof, Het Paleis Noordeinde en diverse topmusea op een steenworp afstand kunt u een bezoek aan de galerie uitstekend combineren met een van deze culturele instellingen.

 

De diverse brandstores en ludieke horecagelegenheden om de hoek bieden een andere invulling van uw dagbesteding in combinatie met een bezoek aan De Hofgalerie.

 

Oprichter en concept

 

portret stephane hennyDe Hofgalerie is opgericht door Stephane Henny. Om zijn studie Educatieve Journalistiek te bekostigen raakte hij bij toeval werkzaam in de beeldende kunstsector om deze niet meer te verlaten. Na bijna twintig dienstjaren bij één van de toonaangevende galeries in Nederland, opende hij in 2017 De Hofgalerie. Zijn wens is een nauwere interactie met bezoeker en kunstenaar. Geen grote steriele toonzaal, maar een speelse ruimte waarin u de getoonde werken in een informele ambiance kunt bezichtigen.

 

vouchers