Hofpasaanbieding:

€ 1,- korting per persoon op de toegangsprijs. Maximaal 4 personen per pas. 

De Haagse Toren
Wagenstraat 185a
2512 AW Den Haag


070 7470102
peter@gadenhaag.nl
www.dehaagsetoren.nl/

Beklim De Haagse Toren

 

Beklim De Haagse Toren, baken en herkenningspunt van de stad Den Haag. 288 treden en 92,5 meter hoog en het mooiste uitzicht over Den Haag.

 

Deze zeskantige kerktoren is vrij uniek in Nederland en met een adembenemend uitzicht over de hele stad en regio een hoogtepunt dat u niet mag missen. Een inspirerende activiteit voor uw dagje Den Haag maar ook een groepsuitje op hoog niveau. De Haagse Toren, de leukste bezienswaardigheid van Den Haag. Wist u dat De Haagse Toren eerder beklommen is door Van Gogh, Christiaan Huygens en zelfs Napoleon?

 

Een beleving en een bezienswaardigheid, dat is De Haagse Toren van de Grote Kerk in Den Haag! De Haagse Toren, gebouwd in 1420, is een van de oudste gebouwen van Den Haag. Samen met het Binnenhof al eeuwenlang een topattractie. Een bezoek aan De Haagse Toren valt heel goed te combineren met andere attracties in de binnenstad. O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen, de binnenstad, Scheveningen en het plein. Meer Den Haag: ontdek Den Haag ook met de touristtram of rondvaart. Ga Den Haag tours en tickets, voor een echt Dagje Den Haag.

vouchers