Je voordeel bij Theater Dakota:

€ 2 korting op theatervoorstellingen*

€ 1 korting op filmkaartje* 

* alleen geldig bij alle voorstellingen, geldig voor 1 persoon per Hofpas

Theater Dakota

 

Theater en Filmhuis Dakota in Escamp biedt een gevarieerd programma voor jong en oud. Voorstellingen en concerten. Toneel, muziek (van pop en klassiek tot aan wereldmuziek), kindertheater, comedy en festivals.

 

Ook het beste van de buurt op het podium; buurtinitiatieven, verenigingen en artiesten uit de wijk en een grote groep ambassadeurs die meedenkt een adviseert over het programma.


Maar Dakota biedt meer dan alleen theater. In samenwerking met Filmhuis Den Haag heeft Theater Dakota de oude docentenkamer in Zuid57 omgetoverd tot een mooie filmzaal met 63 stoelen. Hier worden 2 tot 3 keer per dag nationale en internationale films van topkwaliteit vertoond. De nieuwste en beste films; ook kinderfilms (op woe en za en extra vaak in de vakanties).


Donderdag 25 april: Tim Knol


HIJ SPEELDE OP ALLE GROTE FESTIVALS, IN TALLOZE CLUBS EN DEED VERSCHILLENDE THEATERTOURS. TIM GROEIDE UIT TOT EEN GROTE NAAM IN DE NEDERLANDSE POPMUZIEK.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album.

Begin 2018 verschijnt zijn vierde plaat Cut the Wire. Voorjaar 2019 is hij te zien in een nieuw theaterconcert Lost & Found 2, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.


Kijk hier voor meer info en tickets.

vouchers