Je voordeel bij Creatielokaal, voor flow in je leven:

Houders van de Hofpas betalen geen € 27,50 maar € 22,50.

Creatielokaal, voor flow in je leven

 

Flow op vrijdag

Stel je voor: het is vrijdagmiddag, bijna weekend. Tijd voor jezelf.
Waar kun je je vrije weekend beter beginnen dan op een plek waar alles erop gericht is om jou te inspireren en te motiveren om flow in je leven brengen?  Waar je vrouwen ontmoet die net als jij een leven willen leiden waarin jij de regie hebt, keuzes maakt, doet wat bij jou past. Kortom, een leven dat vrij, blij en betekenisvol is.

 

In een fijne positieve setting zetten prikkelende vragen je aan het denken.
Door de gesprekken die je hebt met verschillende vrouwen met verschillende achtergronden en krijg je input om meer helderheid te krijgen. Hoe werkt het voor jou?

 

 

We beginnen met een borrel om 17.00 en starten om 17.30 eindigen rond 20.30.
Natuurlijk met lekkere hapjes zodat je niet meer hoeft te koken.

 

Op een ontspannen en luchtige manier, met lekker eten en drinken, geef jij betekenis aan je vrijdagavond. Als dat geen goed begin van je weekend is!

 

Over Machella & Gerdien
Wij zijn fan van Flow Magazine® en proberen zoveel mogelijk in de flow te leven.  We delen onze zoektocht naar de flow in ons leven met jou omdat we niet willen wachten tot wij de wijsheid in pacht hebben (want dat gaat namelijk nooit gebeuren) maar omdat ook jij aan die zoektocht veel kan hebben.
We runnen samen het Creatielokaal, voor Flow in je leven. De plek waar Flow tot leven komt en waar we allerlei Flowevenementen organiseren voor meer Flow in je leven. 

 

 

Kijk voor de data van Flow op vrijdag en andere evenementen op de website van het Creatielokaal