Je voordeel bij Coolevent Scheveningen:

Maandag t/m vrijdag 1 gratis chocolademelk pp bij toegang tot de schaatsbaan, roetsjbaan of Ice Expo en 15% korting op je rekening bij de aangesloten restaurants bij lunch of diner en op vertoon van je toegangskaartje Cool Event.

Coolevent Scheveningen
Gevers Deynootplein 105
2586 CP  Den Haag


070 - 306 36 58
info@cooleventscheveningen.nl

Cool Event Scheveningen

 

ijssculptuurVan 11 november 2017 t/m 21 januari 2018 wordt voor de 11e keer het Cool Event georganiseerd. De inmiddels bekende schaatsbaan van 600 m2 ‘Kurhausplein on ice’ wordt op zaterdag 11 november feestelijk geopend. Op 2 december opent op de boulevard de Ice Expo, de ijssculpturen expositie met als thema 200 jaar Scheveningen om een aftrap te geven voor het themajaar ‘Feest aan zee’ in 2018. Op die zelfde dag opent ook de ‘roetsjbaan’: een 30 meter lange ijsglijbaan naast de Pier.

 

IJssculpturen langs Scheveningse hoogtepunten

 

De Ice Expo is de spectaculaire ijsbeelden expositie, een tour door de Ice Expo is een leuke interactieve beleving voor de hele familie, die je meeneemt langs alle Haagse en Scheveningse hoogtepunten van toen en nu. Laat je meevoeren langs de expositie van ijsbeelden en ontdek de Haagse badplaats op unieke wijze.

 

Je ziet de vele gezichten van Scheveningen en haar ontwikkeling: van vissersdorp tot mondaine badplaats; de haven, de befaamde badcultuur, de geschiedenis en de toekomst komen voorbij. De ijsbeelden tentoonstelling is dit jaar grootser dan ooit, met ruim 500 m² Ice plezier! De Eye-catcher in de tentoonstelling is de Gouden Koets op ware grootte en daarnaast Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op het bordes waarmee de bezoeker op de foto kan.

 

Toegang tot de schaatsbaan € 5,00 (dagkaart), toegang tot de Ice Expo vanaf € 6,50 (doordeweeks inclusief gratis roetsjen), toegang tot de Roetsjbaan € 3,00  Kijk hier voor alle prijzen.

 

 

CoolEvent biedt ook verschillende (groeps)arrangementen.

 

WINTERSE (BEDRUIFS)UITJES

De leukste winterse (bedruifs)uitjes kan je bij ons reserveren. Van het maken van je eigen Ice sculptuur met collega’s, tot curling of de ijsspelen, ijskoud de beste ijspret dus! Vanaf 10 personen.

 

pinguin op ijsbaan cool eventIJSPRET VOOR SCHOLEN VANAF €3.00

Ook dit jaar bieden wij weer een speciale prijs voor scholen en groepen. Combineer het schaatsen extra voordelig met een bezoek aan SeaLife of de Ice Expo.

 

COOL KINDERFEESTJE VANAF €14.50

Ben jij binnenkort jarig?
Kom dan gezellig bij ons schaatsen en daarna je eigen pizza bakken en opeten! Nog leuker: ga ook van de roetsjbaan af!

 

Kijk op de website van Cool Event voor meer arrangementen.

 

Jouw Hofpasvoordeel:

Maandag t/m vrijdag 1 gratis chocolademelk pp bij toegang tot de schaatsbaan, Ice Roetsjbaan of Ice Expo en 15% korting op je rekening bij de aangesloten restaurants* bij lunch of diner en op vertoon van je toegangskaartje Cool Event.

 

*La Galleria Kurhausplein, Boulevard, Kijkduin en Noordwijk. Solo Vino, Topkapi, S*Team, Mezze, Gusto, Chicoleo Kijkduin en Noordwijk.