Je voordeel bij COMM (Museum voor Communicatie):

Een koude frisdrank naar keuze op vertoon van een gekochte entreeticket.


T/m  augustus, niet i.c.m. Museumjaarkaart.

COMM (Museum voor Communicatie)
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag


070-3307570
communicatie@comm.nl
www.comm.nl/
COMM.museum/

COMM, Museum voor Communicatie

 

‘’ Stap in de wereld van communicatie bij COMM. We praten, appen, mailen, lachen en bellen zonder er bij stil te staan. Vraag jij je wel eens af hoe dat overkomt op anderen en hoe mensen honderden jaren geleden communiceerden, zonder het internet? Je ontdekt het in COMM!


Wat betekent de emoji met het lachende drolletje precies? Hoe bezorgden mensen vroeger hun boodschap? Je ontdekt het in COMM - het vernieuwde museum voor communicatie. Hét uitje voor het hele gezin.

 

Zo is er onder andere een emoji hoek waar je ontdekt wat emoji’s écht betekenen, kan je in een razendsnelle game een boodschap bezorgen zoals dat vroeger ging, en kom je erachter wat de impact van communicatie is op jou en jouw omgeving.

 

We communiceren allemaal de hele dag door zonder er bij stil te staan. Dat is eigenlijk gek want het bepaalt hoe anderen jou zien en hoe jij anderen ziet. Denk aan een glimlach, Whatsappen, een kaartje sturen, de slappe lach krijgen en roddelen. Zelfs niets zeggen is een vorm van communiceren. In COMM kom jij erachter wat het precies inhoudt en wat het voor jou betekent. COMM is niet een standaard museum.

 

COMM staat vol met communicatie van vroeger. Denk aan: post bezorgen, telegrammen versturen, codes versleutelen, biechthokjes, reclametrucjes, en de start van het internet. We kunnen niet meer zonder, maar weet jij ook hoe aanwezig jij bent op het internet? Hoe zwaar is jouw digitale afdruk? Kom erachter in COMM. ‘’