Sparen:

In de winkel krijg je 10% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Hofpasaanbieding:

Als gast ontvang je een lekkere kop koffie!

U vindt bij ons een breed en uniek assortiment comfortproducten en hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. En we kunnen deze aanbieden tegen de scherpste prijzen.

 

Dus voor vakkundig advies, gunstige prijzen en uitstekende service ga je naar Comfortland, de grootste thuiszorgwinkel van Nederland.

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van ons assortiment en voeren uitsluitend A-merken van Etac, Linido, Andersen, Playmarket. Van een veilige douchestoel of bedbeugel tot comfortabele rollator en hippe boodschappentrolley: bij ons vindt u precies wat u zoekt.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment van badkamer hulpmiddelen, slaapkamer hulpmiddelen, medische hulpmiddelen, loophulpmiddelen, domotica en seniorentelefoons.

 

Professioneel persoonlijk advies

We zijn er om u te helpen. Wellicht is het uw eerste aanschaf van een hulpmiddel of heeft u van uw arts gehoord dat u binnenkort voor een knie-operatie wordt opgeroepen.

 

Met onze jarenlange ervaring en door onze contacten met ergotherapeuten in het hele land kunnen we u goed adviseren en daar nemen we gewoon de tijd voor. Zodat u comfortabel en veilig verder kunt.

 

Uw hulpmiddel snel in huis

Wanneer u bestelt wordt direct vertelt wanneer u het product kunt komen ophalen, wanneer u wilt dat we het product bij u thuis afleveren worden bestellingen tot 12.00 uur in de regel de volgend dag afgeleverd.

 

U vindt onze thuiszorgwinkel in Den Haag en is gevestigd in de Prins Hendrikstraat 159. Hier is een gedeelte van ons assortiment te vinden en kunt uw uw bestelling afhalen.

 

Bel voordat u komt even of we uw product in onze winkel op voorraad hebben, u komt anders wellicht voor niets.

 

De koffie staat klaar!

 

vouchers