Sparen:

In de winkel krijg je 6% van het aankoopbedrag in spaarpunten

CityCruiser Tours


Het bedrijf CityCruiser is opgericht om de stad Den Haag kennis te laten maken met een nieuwe vorm van elektrische mobiliteit. Schoon, stil en plezier. De elektrische step-scooter van CityCruiser is de toekomst in een stad en daarbuiten. 


  

CityCruiser organiseert met deze elektrische step-scooter bedrijfsuitjes, dagelijks diverse tours met een gids en ook losse verhuur. Daarnaast willen we de inwoners van Den Haag en omstreken graag kennis laten maken met deze nieuwe vorm van mobiliteit. 


Hofpasdeal: Dagje citycruisen voor €35,- ipv €50,-

Dan kan in ieder geval tot en met eind september. Kom gerust eens langs op de Dr. Lelykade 244b tegenover de jachthaven in Scheveningen en probeer de verschillende modellen vrijblijvend uit. Wil je echt een rit ermee gaan rijden, maak dan gebruik van deze deal


Fietsregeling

Let op: Vanaf 1 januari 2020 is de "fietsregeling" van de zaak weer in een aantrekkelijke vorm weer mogelijk, waarbij ook een step-scooter een mogelijkheid is. Bij CityCruiser kunnen ze u daar alles over vertellen om hier gebruik van te kunnen gaan maken in het komende nieuwe jaar.


vouchers