Je voordeel bij Chase Concept Store:

Op elk artikel wat je koopt van de nieuwe collectie, krijg je 5% korting. (Dus sale uitgesloten)

Chase Concept Store


Chase Concept Store in de badplaats Kijkduin heeft voor ieder wat wils: met 1200m² aan winkelruimte is er volop keuze in hippe kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren én kinderen verspreid over vier overzichtelijke winkels. Elke winkel richt zich op een ander publiek, smaak of budget, jong of oud, groot of klein.  

 

 

Chase Outlet


De Chase Outlet is een winkel met kleding die alleen maar kortingen heeft, deze kortingen kunnen oplopen tot 70%. In de winkel is er veel keus met veel kleding. Er zijn verschillende merken zoals Diesel, Replay, Maryley en nog veel meer! Er hangt in de winkel kleding voor dames en voor heren. Je kunt hier slagen voor leuke outfitjes, voor zowel de zomer als de winter. In de outlet heb je niet alleen kleding maar ook accesoires zoals armbanden, ringen en oorbellen die in de sale zijn. 
 

Chase Kidz
 

Sinds 2009 kunnen onze 'kidz' ook prima uit de voeten bij Chase. In een stoer ingerichte winkel met veel aluminium en hout vindt je trendy, betaalbare en eigentijdse kleding voor kinderen vanaf new born tot en met 16 jaar. Jongens en meisjes vinden hier leuke items van merken als Vingino, Nik&Nik en Name-it. Scotch Shrunk en Scotch R’belle voor de sportievere look.
 

Chase Concept Store
 

Op 15 december 2017 hebben wij onze vierde winkel mogen openen, namelijk onze Chase Concept Store. Wat het inhoudt? Verschillende concepten binnen één winkel. Met fashion, lifestyle & een heus Chase Café proberen we elke klant te verwonderen wanneer zij de drempel over stappen. Met merken die jullie van ons gewend zijn, maar ook met nieuwe merken als 10Days, Par69, Studio Anneloes, Summun en Expresso.
 

Beachfactory (Powered by Chase)

Deze winkel mag natuurlijk niet ontbreken als je op het strand zit; de Beachfactory is een herkenbare Chase-formule. Je vindt hier op maar liefst 200m² niet alleen alles wat je nodig hebt voor een O'Neill-dag op het strand maar ook diverse bike-, run en sportkleding van het merk Craft. Leuk om te vermelden is dat er in de winter overgestapt wordt naar kleding voor ski- en snowboardplezier. 

Chase Café

Wij hebben in de Concept Store nu ook een nieuw Café het heet Chase Café. Je kan hier altijd langskomen voor een kopje koffie en een gebakje. Je kan overigens ook genieten op ons nieuwe terras als het lekker weer is!

 

Of je nou 's ochtends vroeg of 's middags wilt winkelen, de keuze is aan jou. De Chase-winkels zijn namelijk zeven dagen per week geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn de winkels van 10:00 uur tot 19:00 geopend. 

 

 

vouchers