Je voordeel bij Brouwerij De Prael Den Haag:


Brouwerij De Prael Den Haag
Esperantoplein
2518 LE Den Haag


070 568 0833
denhaag@deprael.nl
www.depraeldenhaag.nl
DePraelDenHaag/

Brouwerij De Prael Den Haag


Mens & bier. Dat is waar het bij de Prael om draait. Het één kan je niet los zien van het ander. Want zeg nou zelf, wat zou bier zijn zonder goed gezelschap of een goed gesprek? Welkom bij Brouwerij de Prael.


Gevestigd in een pand van 1100 vierkante meter aan het Esperantoplein, is de Prael sinds april 2018 ook actief in Den Haag. Met een restaurant, een proeflokaal en een bierbrouwerij (die in november open gaat) kan je hier voor vele gelegenheden terecht. Van rondleidingen in de brouwerij tot borrels, feesten en partijen.


Sociaal

De Prael is een sociale onderneming die staat voor meer dan alleen bier. De brouwerij is in 2001 opgericht door Arno Kooy en Fer Kok, omdat de huidige arbeidsmarkt niet inclusief is, niet in staat om mensen toe te laten treden die om allerlei redenen niet zomaar kunnen starten. Vanwege psychische, sociaal maatschappelijke problematiek of om andere redenen.

De Prael vindt dat iedereen wél mee moet kunnen doen, die dat wil. Heerlijk ambachtelijk gebrouwen bier is het middel om zoveel mogelijk sociaal-maatschappelijke impact te maken. Den Haag is de derde locatie waar op termijn 80 mensen in betaalde en onbetaalde dienstverbanden komen te werken vanuit deze visie. 

Openingstijden

maandag:

gesloten

dinsdag t/m vrijdag

09.00 – 23.00

zaterdag

zondag:

12:00 – 23:00

12:00 – 22:00
vouchers