Je voordeel bij Brasserie Mauritshuis:

Koffie/cappuccino/thee + Hollandse appeltaart met slagroom voor €5,50

Brasserie Mauritshuis


Of je nou voor een lunch, borrel of koffie met een Haagsche lekkernij komt, in Brasserie Mauritshuis wordt iedereen een levensgenieter!


Gelegen in het centrum van de stad vind je het Mauritshuis, waar je het beste van de Nederlandse schilderkunst vindt. Van 'Meisje met de parel' van Vermeer, tot 'De anatomische les van dr. Nicolaes Tulp' van Rembrandt. 


In Brasserie Mauritshuis ervaar je de bourgondische welvaart van de Gouden Eeuw. Geniet van eigentijdse gerechten bereid met verse ingrediënten van eigen bodem, geïnspireerd op schilderijen uit het museum. 


De Brasserie is bereikbaar via de foyer van het museum, maar heeft ook een eigen ingang. Je vindt de entree rechts tegenover het Mauritshuis. 


Menu

Op de menukaart staan gerechten met herkenbare Hollandse ingrediënten van speciaal geselecteerde leveranciers, gecombineerd met de handelswaar uit het verre oosten.

De geur van vers gemalen koffiebonen maakt het lastig de verleiding te weerstaan iets lekkers te nemen. Kies een stuk van één van de op de bar uitgestalde taarten met rijke toppings en maak een keuze uit het ruime aanbod warme en koude dranken. 

Bekijk hier de menukaart


Openingstijden

Maandag 12.30 - 18.30 uur

Dinsdag t/m zondag 9.30 - 18.30 uur

Donderdag 9.30 - 20.30 uur

vouchers