Je voordeel bij BOK Den Haag:

€2 korting op eenmalige tickets voor trainingen.

Volwassenen van €12,50 voor €10,50 en kinderen van €9,50 voor €7,50.


BOK Den Haag


BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp en obstacle run training. Onze trainers verstaan hun vak als geen ander, hun doel is jou helpen het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een groot aanbod van trainingen op maat voor jong en oud zowel beginners als gevorderden.


Bij ons train je altijd op je eigen niveau en dit kan alleen of in een groep. Wij helpen je met veel plezier jouw sportdoelen te behalen, maar maken ook van een dagje uit een onvergetelijke, uitdagende en sportieve ervaring! Ons trainingscentrum bevindt zich naast de 400 meter ijsbaan van De Uithof. 


Trainingen

We bieden uitstekende trainingsfaciliteiten die je helpen bij het voorbereiden van een run, maar ook zijn de trainingen ideaal voor iedereen die op een leuke manier fit wilt blijven. Voor sporters en atleten, zowel jong als oud, die tijdens de zomer- of winterstop in shape willen blijven, werken wij tevens met persoonlijke programma's. Wij geloven dat het belangrijk is om te kijken naar het individu, ongeacht de gewenste trainingsvorm, want met een passend trainingsprogramma is trainen uitdagend en verantwoord. 


Bekijk hier de tarieven 


BOK Kids

De BOK kids training biedt kinderen de mogelijkheid om op een leuke en uitdagende manier in beweging te blijven. Tijdens deze training komen alle 5 grondmotorische eigenschappen aan bod.


Meld je aan via: https://www.bok-denhaag.nl/reserveren 

vouchers