Hofpasaanbieding:

15% korting op het assortiment in de winkel (m.u.v. sale artikelen)

BodywearStore Den Haag
Papestraat
2513 AV  Den Haag


070-7670056
info@bodywearstore.com
www.bodywearstore.com
BodywearStore/

BodywearStore

 

‘Ongewoon goed in ondergoed!'

BodywearStore biedt jou de beste, meest comfortabele, exclusieve, internationale herenondermode. Van klassiek (wit) tot een ruime keuze aan kleurrijk en uitdagend ondergoed. Al meer dan 12 jaar jaar ligt de nadruk op klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en de best denkbare service voor al onze klanten!
Ondergoed zegt veel over degene die het draagt en daarom proberen wij je een zo groot mogelijke selectie ondermode te bieden. Je vindt bij ons een ruim assortiment ondergoed en zwemkleding uit de collecties van bekende merken als Calvin Klein, HOM, Emporio Armani en Diesel. Verder bieden wij ook een grote keuze aan exclusieve en mooie stijlen uit de collecties van onder andere aussieBum, Manstore, Olaf Benz, Joe Snyder, N2N Bodywear en Andrew Christian!

Ruim 12 jaar hebben wij (wereldwijd) veel tevreden klanten mogen bedienen en wij hopen ook jouw favoriete bestemming te worden als je op zoek bent naar een breed en exclusief assortiment ondergoed en zwemkleding. Of dit nu is online in onze webwinkel of in onze fysieke winkel in Den Haag, je bent van harte welkom.

vouchers