Je voordeel bij Bloemsierkunst Flora Project:

10% korting op alle aankopen m.u.v. Fleurop bestellingen en andere kortingsacties

Bloemsierkunst Flora Project
Middelwaard 46
2716 CW  Zoetermeer


079-3513433
info@floraproject.nl
www.floraproject.nl
/bloemsierkunst.floraproject/

Bloemsierkunst Flora Project, Zoetermeer

 

Bent  u op zoek naar een bloemist met eigentijds bloemwerk, zeer ruim assortiment en ervaren medewerkers, dan bent u bij Bloemsierkunst Flora Project in Zoetermeer aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een simpel bosje bloemen, voor een prachtig gemengd boeket of volledige bloemsierwerken voor alle gelegenheden.

 

winkel vooraanzicht flora project bloemsierkunst

 

Bruids- en Rouwwerk

 

Wij maken alle voorkomende bloemstukken in de meest uiteenlopende vormen. Kransen, kruisen, harten, arrangementen voor een kistbedekking en ook kleine rouwstukjes voor kinderen maken wij naar uw persoonlijke wensen op. Op verzoek kunnen wij bij u thuis komen om uw bloemenwens te bespreken. Ook het verzorgen en bijhouden van graven behoort tot onze service.


Voor uitgesproken mooi bruidswerk kunt u bij ons terecht, wij maken alle voorkomende bruidsboeketten, corsages en polscorsages en ook voor trouwauto en zaalversiering bent u bij ons op het juiste adres.

 

Bloemen op kantoor

 

Wij leveren ook aan de zakelijk markt. Een aantal bedrijven die wij reeds met bloemwerk verzorgen zijn: Metterwoon vastgoed Den Haag, Kentalis en Fiu Nederland Zoetermeer.  Maar ook privé-abonnementen aan huis worden tot in de puntjes verzorgd.  Wenst u een vrijblijvende offerte dan komen wij graag bij u langs om dit met u te bespreken. 
 

Wij zijn aangesloten bij Fleurop Interflora Nederland en kunnen uw bloemenwens wereldwijd verzorgen.

 

Jouw Hofpasvoordeel: 10% korting op alle aankopen m.u.v. Fleurop bestellingen en andere kortingsacties

vouchers
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/hofpas/domains/dehofpas.nl/public_html/vqmod/logs/1_Mon.log" COULD NOT BE WRITTEN