Sparen:

In de winkel krijg je 5% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Bij Lotje
Elandstraat 55
2513 GM Den Haag


0707370060
info@bijlotje.nl
www.bijlotje.nl
BijLotje/

Bij Lotje


Bij "ijssalon Bij Lotje" in de Elandstraat kan je volop genieten van ambachtelijk (schep)ijs, de lekkerste illy koffie, verse losse thee en heerlijke wafels, tosti's en taarten. Daarnaast is dit de ideale plek voor kinderfeestjes!


  


Feestdagenactie: Ijstaarten
IJs

Hoorntje of beker? Een of meer bolletjes? Bij Lotje hebben ze maar liefst 17 smaken in de vitrine. Naast de standaard opties worden er regelmatig nieuwe smaken geïntroduceerd. Bekijk hier alle smaken.


Koffie

Bij Lotje serveert de heerlijkste koffie van Illy. En hier krijg je geen koekje bij je koffie maar een mini ijsje naar keuze! Op zoek naar iets speciaals? Bestel dan een van de IJskoffie's of voeg een smaakje toe. En heb je niet veel tijd? Geen probleem, want alle koffie's zijn ook To-Go verkrijgbaar.

Thee

Het hele jaar door kun je kiezen uit 19 verschillende theesoorten. Of je nu een kopje thee in de winkel drinkt of een zakje thee koopt voor thuis, het is allemaal mogelijk.


Kinderfeestjes

Bij Lotje zorgen wij dat de tafel mooi versierd is met een tafelkleed, gekleurde bekers en bordjes. Er hangen ballonnen, slingers en alle kids krijgen een schortje om. De jarige schept ijsjes voor de andere kinderen en je mag zoveel limonade drinken als je wilt!
 
Ieder kind krijgt twee cupcakes om te versieren. Alles ligt voor ze klaar en wij helpen waar nodig. Nadat ze versierd zijn, krijgt ieder kind zijn versierde cupcake mee in een cupcake doosje. Neem contact op voor meer informatie.


vouchers