Je voordeel bij De Behandelkamer:

10% korting op alle behandelingen

De Behandelkamer, praktijk voor Shiatsu en Reflexologie

 

shiatsu rugassageDe behandelkamer is de praktijk van Edmee Gosselink.

 

'Ik geloof in een holistische aanpak, in het in balans brengen van lichaam en geest, ontspanning in je lijf en je hoofd. Juist dan wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, leert je lijf weer te voelen en ruimt het zelf blokkades op.'

 

'Dat wil zeggen dat ik me niet alleen op de specifieke locatie van de klacht richt maar dat ik het hele lichaam behandel.
Zo ben je sneller van je klacht af, kom je in balans en blijf je in balans.'

 

Wat is Shiatsu

Shiatsu is een behandelmethode waarbij drukpunten op het gehele lichaam worden behandeld met duim, vingers of met de hele hand.

Bij een shiatsubehandeling wordt het hele lichaam behandeld. Het wordt gegeven op een behandeltafel of op een futon, dat is een speciale mat op de vloer. Shiatsu wordt gegeven over de kleding heen.

 

Wat is Reflexologie

Op de voeten en handen zijn de verschillende orgaanstelsels gereflecteerd. Door deze drukpunten te masseren worden de organen in het gehele lichaam gestimuleerd.

Een behandeling voet-of handreflexologie kan zittend of liggend worden ondergaan. Bij een therapeutische behandeling wordt standaard geen olie gebruikt.