Je voordeel bij Beachclub Titus:

Wij zijn weer geopend vanaf maart 2019! 

Beachclub Titus


Beachclub Titus is de ideale plek om te eten op het strand van Kijkduin. Als meest noordelijk gelegen beachclub in Kijkduin heb je in dit sfeervolle strandpaviljoen vrij zicht op het ruime Zuiderstrand en de Noordzee.


Daarnaast worden hier ook (bedrijfs)uitjes verzorgd. En heb je trouwplannen? Als officiële trouwlocatie is dit bij uitstek geschikt voor jouw droombruiloft.


Restaurant

Van een echte strandbarbecue tot een High Tea of High Wine; onze chef gebruikt alleen de allerbeste producten en verrast je met specials voor het ontbijt, lunch en diner. Door de goede service en het gastvrije personeel voel je je helemaal in de watten gelegd!


Bekijk hier de menukaart


Bedrijfsuitjes, verjaardagen, feesten & partijen

Wij organiseren diverse bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten en workshops op het strand van Kijkduin voor groepen van 10 tot 450 personen. Iedere ruimte is volledig naar eigen wens in te richten en kan aangekleed worden in de stijl van je evenement. Tevens kan er in iedere ruimte een privébar, buffet of arrangement opgesteld worden. Overdag of 's avonds bieden wij heerlijke diners, buffetten en arrangementen, geserveerd in het restaurant, op een privé terras of vanuit een privébar. 


Ook voor vergaderingen, verjaardagen en (privé)feesten ben je hier aan het juiste adres. Kijk op de website voor meer informatie.


Trouwen aan zee

Wij zijn een officiële trouwlocatie in Den Haag en verzorgen al ruim twintig jaar bruiloften op het strand van Kijkduin. Je kan bij ons je complete trouwerij vieren, van ceremonie tot huwelijksfeest. Je kunt zo de hele dag op het strand blijven zonder omkijken naar tijd en planning of reizen naar andere locaties.

Met veel kunde, flexibiliteit en aandacht verzorgen wij de complete bruiloft, van trouwambtenaar tot dj en van fris voor de kids tot complete wijnarrangementen.

vouchers