Hofpasaanbieding:

10% korting op het hele assortiment. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Bij aankoop van 30m2 of meer een gratis onderhoudset t.w.v. €75

Balkan Wood Parketvloeren
Javastraat 35A
2585 AD Den Haag


070 - 737 0098
info@balkanwood.nl
www.balkanwood.nl/
balkan.wood.parketvloeren/

Balkan Wood Parketvloeren


Balkan Wood bestaat in 2018 al 15 jaar, en is in deze tijd gegroeid tot een vaste naam in de wereld van houten vloeren. Wij zijn trots op ons exclusieve Slavonische eikenhout, dat bekend staat als het beste ter wereld!


Wij hebben al talloze klanten blij gemaakt met de mooiste parketvloeren en diverse andere producten zoals houten trappen en zelfs handgemaakt meubilair.

Wij zijn, desgewenst, graag persoonlijk betrokken bij projecten en dat is te merken aan de gezellige sfeer in onze showrooms, waar u uitgebreid advies kunt krijgen onder het genot van een kopje koffie of thee.


Groothandels Prijzen.

Wij bieden top kwaliteit aan voor groothandels-prijzen. Deze kwaliteit vindt u nergens goedkoper!

Verantwoord & Duurzaam.

Ons hout is voorzien van het FSC (Forest Stewardship Council) keurmerk. De bossen waar ons eikenhout vandaan komt staan onder toezicht en de houtkap is streng gereguleerd.

Levenslange garantie op massief hout.

Ons massieve eikenhout is zo goed dat wij levenslange garantie daarop geven! Wij zijn ook aangesloten bij het CBW, dus uw aankoop is veilig.


Openingstijden


Dinsdag – Vrijdag: 11:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00
Zondag en Maandag gesloten

vouchers