Hofpasaanbieding:

- €50,- voor de Slimming Focus Ultasound and Massage van 60 minuten (normale prijs €60,-)
- €60,- voor de Body & Face Scrub van 90 minuten (normale prijs €65,-)

Armonia Da Linda


De ideale beautysalon zou moeten bestaan uit een prettige omgeving, goede zorg voor de klant, kwalitatieve producten en perfecte resultaten. Armonia Da Linda begrijpt dat als geen ander.

Hier word je echt in de watten gelegd en kan je genieten van professionele behandelingen. Armonia Da Linda maakt gebruik van hoogwaardige Franse en Italiaanse cosmeticamerken, de beste apparatuur en kennis/ervaring uit de esthetische wereld.

Over Linda

Linda heeft de kneepjes van het vak geleerd in Italië. Na het afronden van haar beauty opleiding heeft ze vijf jaar intensief samengewerkt met een fysiotherapeut en een diëtist in een hoogwaardige beautysalon. Zodoende is ze gespecialiseerd geraakt in het gebruik van professionele apparatuur en de nieuwste technologieën.

Na 6 maanden in een waxsalon in Nederland gewerkt te hebben, zag ze in dat het tijd was voor een grotere uitdaging, namelijk de hoge Italiaanse kwaliteitsnormen naar Den Haag brengen.

Kom binnen voor een kopje thee en vrijblijvend advies op maat. Kies bijv. voor een gratis gezichts- of lichaamscheck. Tijdens de check wordt je geïnformeerd over de beste behandelingen voor jouw type huid (i.c.m. voedingsadvies).

Wil je wat producten uitproberen? Vraag naar de gratis samples!

vouchers