Je voordeel bij Adem- en ontspanningstherapie Den Haag:

Voor Hofpashouders geldt een gratis intake gesprek van 30 minuten t.w.v. € 37,50 

mits gekoppeld aan de 1e behandelsessie.

Adem- en ontspanningstherapie Den Haag
Ametisthorst
2592 HN Den Haag


06-28624365
info@ademtherapiedenhaag.nl
https://www.ademtherapiedenhaag.nl/

Adem- en ontspanningstherapie Den Haag

Methode Van Dixhoorn – Jacqueline de Klerk

 

Heb je last van ademhalings- en/of  spannings- of burnout klachten?  Dit uit zich bijvoorbeeld in hyperventilatie of angst- en paniekaanvallen. Of heb je klachten met betrekking tot klachten bij traumaverwerking. Bij al deze klachten kan  adem- en ontspanningstherapie helpen . Het zorgt op natuurlijke wijze voor ontspanning van het hele lichaam en een makkelijke, vrije adembeweging. 

 

Jacqueline de Klerk werkt volgens de Methode van Dixhoorn. Oorspronkelijk ontwikkelde van Dixhoorn zijn methode voor revalidatie na een hartinfarct. Inmiddels wordt de methode ook toegepast bij na een beroerte, bij chronische longproblemen en bij het herstellen na kanker.  

 

Adem- en ontspanningstherapie is niet alleen voor mensen die merken dat ze verkeerd ademen, het is vaak zo dat het grootste signaal is dat mensen merken dat ze helemaal niet meer kunnen ontspannen. Overspanning speelt een grote rol bij hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen, maar ook bij problemen met houding, stem en beweging. Ontspanning van lichaam en ademhaling neemt de voedingsbodem voor klachten weg.


Vergoeding is mogelijk via de aanvullende verzekering van de meeste verzekeraars, maar er is tevens een mogelijkheid om het via de werkgever te vergoeden.

vouchers