Je voordeel bij Zipline Scheveningen:

Van €30 voor €20. Let op: deze aanbieding geldt alleen op de geselecteerde actiedata: 

 

Zipline Scheveningen
De Pier Scheveningen
2586 JW Den Haag


070-2211521
info@zipholland.nl
www.zipholland.nl
ZipDePier

Zipline Scheveningen


De Zipline op de Pier in Scheveningen is de meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier.

Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).
 

Foto's:
Er worden foto’s gemaakt vanaf het aankomst platform in samenwerking met onze partner GoPhoto. Na afloop van je Zip Ride krijg je een kaartje mee met een Code waarmee je op onze website direct je foto’s kan checken. De kosten voor een serie foto’s zijn € 10.
 

Openingstijden:
De openingstijden variëren van seizoen tot seizoen. In het zomerseizoen zijn we van de meivakantie t/m de herfstvakantie elke dag van de week open van 12.00 – 20.00 en in het weekend zelfs al vanaf 11.00 – 20.00.
In het winterseizoen zijn we vooralsnog alleen de weekenden open van 11.00 – 18.00 uur.
 

Reserveren
Stuur een email met je naam, een van onderstaande data waarop je met de Hofpas van de Zipline af kan en het gewenste tijdstip naar info@zipholland.nl. De korting wordt ter plekke verrekend aan de kassa bij aanvang en op vertoon van je Hofpas. Zorg dus altijd dat je je Hofpas bij je hebt. 


Actiedata:

  • Vrijdag 6 april
  • Woensdag 25 april
  • Vrijdag 18 mei
  • Vrijdag 15 juni
  • Vrijdag 13 juli
  • Maandag 20 augustus
  • Dinsdag 18 september (Prinsjesdag)
  • Zaterdag 20 oktober
vouchers
VQModLog::__destruct - LOG FILE "/home/hofpas/domains/dehofpas.nl/public_html/vqmod/logs/1_Mon.log" COULD NOT BE WRITTEN