Sparen:

In de winkel krijg je 10% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Zipline Scheveningen
De Pier Scheveningen
2586 JW Den Haag


070-2211521
info@zipholland.nl
www.zipholland.nl
ZipDePier

Zipline Scheveningen


De Zipline op de Pier in Scheveningen is de meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier.

Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).
 

Foto's

Er worden foto’s gemaakt vanaf het aankomst platform in samenwerking met onze partner GoPhoto. Na afloop van je Zip Ride krijg je een kaartje mee met een Code waarmee je op onze website direct je foto’s kan checken. De kosten voor een serie foto’s zijn €10.
 

Openingstijden

De openingstijden variëren van seizoen tot seizoen. In het zomerseizoen zijn we van de meivakantie t/m de herfstvakantie elke dag van de week open van 12.00 – 20.00 en in het weekend zelfs al vanaf 11.00 – 20.00.
In het winterseizoen zijn we vooralsnog alleen de weekenden open van 11.00 – 18.00 uur.

vouchers