Je voordeel bij Wake Up Yoga :

4 proeflessen yoga voor €20. De lessen dienen binnen 6 weken te zijn gevolgd. Max. 1 proefstrippenkaart p.p. Geldig voor alle reguliere lessen die in het Wake Up Yoga Centrum worden gegeven. Alle combinaties zijn mogelijk. 

Wake-Up Yoga


Welkom bij Wake-Up, een nieuw centrum voor yoga, meditatie en levenskunst, midden in het mooie Zeeheldenkwartier in Den Haag. Wij zijn een collectief van zelfstandige yoga- en meditatiedocenten die in dit centrum graag verbinden en inspireren. 


Onze yoga- en meditatielessen, yoga coaching, workshops, stiltewandelingen en opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die thuis wil komen bij zichzelf. Thuiskomen bij jezelf betekent niets anders dan rust en balans ervaren in het moment en weten wat wezenlijk is, namelijk de liefde, stilte en wijsheid, al in jou aanwezig is.  Door yoga te beoefenen verbindt je lichaam, geest en ziel met elkaar en ervaar je meer rust en ontspanning.


Bij Wake-Up geven wij graag yogales in kleine groepen, en is ons gezamenlijke motto is “niets moet, alles mag”, zodat je je hier welkom voelt om yoga op je eigen manier te beoefenen.


We vinden het verder belangrijk om individuele aandacht in de lessen te geven. We werken graag met thema’s, zoals dankbaarheid, rust of leven vanuit je hart, waardoor steeds weer verschillende houdingen, adem-, meditatie-, en ontspanningsoefeningen aan bod komen. 


Yogavormen

Daarom hebben onze yogavormen ook verschillende benamingen, zodat je kunt afstemmen op je eigen behoefte op dat moment. Op die manier kun je hier vanuit je eigen behoefte yoga beoefenen en gaat het erom dat je ervaart welke yogaoefeningen jou persoonlijk meer rust, energie en een gevoel van heelheid geven.
 


Fiore Osmose Yoga

Contactpersoon: Fleur Fretz
fleur@wake-upyoga.nl

 

 


Sharma Yoga

Contactpersoon: Simone Charles
simone@wake-upyoga.nl

 

 


Soul Glow Yoga

Contactpersoon: Sarah Walter
simone@wake-upyoga.nl

 

Soul Glow Yoga

Contactpersoon: Babs Westenberg
babs@yoga-love.nl 

 

Rooster

In het rooster vind je een overzicht van ons aanbod. Je kunt bij ons afzonderlijk lessen volgen, of via een Wake-up abonnement deelnemen.

vouchers