Je voordeel bij The Cryo and Spa Experience:

- Bij aanschaf van een Cryo Immune System Booster*  een GRATIS NovoTHOR behandeling.

- Bij aanschaf van een NovoTHOR Health Protocol* een GRATIS cryotherapie-behandeling.

The Cryo and Spa Experience
WTC The Hague: Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag


085–2106290
info@cryoandspa.com
www.cryoandspa.com
/cryoandspa

The Cryo and Spa Experience


Roy Teesing, de oprichter van The Cryo and Spa Experience, heeft in juni 2014 een zeer zware burnout gehad. Hij heeft ruim 30 maanden moeten knokken voor zijn herstel en nu hij zich eindelijk sinds de zomer van 2016 iets beter voelt, wil hij de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan graag delen om zo ook andere mensen te kunnen helpen.

 

The Cryo and Spa Experience is opgericht om mensen o.a. te helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het verminderen van stress. Dit doen ze met zo innovatief mogelijke oplossingen, om in een zo kort mogelijke tijd, een zo groot mogelijk effect op te kunnen leveren.

 

Steeds meer mensen willen wel iets doen aan de gezondheid, maar vaak weten ze niet hoe of geven ze aan dat tijd een obstakel is. Met de dienstverlening van The Cryo and Spa Experience nemen ze deze obstakels weg, omdat je bij hen met een cryosauna-behandeling in slechts 4 minuten substantieel bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid. Je maakt op een natuurlijke manier ook gelukshormonen zoals endorfines, serotonines en dopamines vrij, je kan meteen een opgewekt, vitaal en energiek gevoel ervaren en stress kan worden verminderd. Ze gaan met alle gasten in gesprek om inzicht te krijgen in de voorgeschiedenis van de gast en helder te krijgen wat de redenen zijn dat ze hen bezoeken. Pas als ze weten waar iemand vandaan komt en met welke uitdagingen hij/zij kampt, pas dan kunnen ze bijdragen aan het bereiken van hun persoonlijke doelen.

 

Voor elke innovatieve oplossing die veel effect oplevert in een zo kort mogelijke tijd, is ruimte binnen The Cryo and Spa Experience. Zij onderscheiden zich door de persoonlijke benadering, innovatieve dienstverlening, korte effectieve behandelingen, unieke belevenis, adequate oplossingen voor serieus probleem, AAA+ locatie en alles wat ze doen is gedaan met het oog op maximale service en dienstbaarheid. Alle kleine dingen die zij anders doen en die de kwaliteit maximaliseren, geven hen bij elkaar opgeteld een enorm onderscheidend vermogen in Nederland en ook ver daarbuiten.

 

Ze hebben verder concrete plannen om, gebruikmakend van de mogelijkheden in de belastingwet, samen met ondernemers/werkgevers te strijden voor het verbeteren van de werkcondities en het verminderen van ziekteverzuim. Door dit project en de overige dienstverlening kunnen zij breed hun steentje bijdragen in deze sociaal- en maatschappelijk uitdagende en steeds veranderende wereld. Bij The Cryo and Spa Experience strijden we voor meer gezondheid en minder stress, we underpromise and overdeliver!

 

Wat is Cryotherapie?

 

Cryotherapie is het toepassen van (extreme) koude als medische behandeling voor uiteenlopende klachten, in het algemeen gerelateerd aan beschadigd weefsel. Doel hiervan is het verminderen van het cel metabolisme, ontstekingen en pijn te verminderen en bloedvaten te verwijden. Dit helpt ook bij de dagelijkse bezigheden van de mens.

 

De cryo sauna sessie

 

Het apparaat zal eerst een minuut lang opwarmen tot 80 graden Celsius. Na de opwarmperiode wordt het koud, heel koud. In de cabine kan het tot -196 graden Celsius worden. Toch voelt het niet als -196 graden Celsius in de cabine. Dit komt omdat enkel de stikstof damp wordt geventileerd door de cabine heen en niet direct als vloeibaar middel op het lichaam terecht komt. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag van de huid afkoelt tot -1 graden Celsius. 

 

Cryotherapie biedt vele voordelen:

  • Zorgt voor onmiddellijke verlichting bij huidirritaties
  • Het bevordert de celstofwisseling
  • Vermindert aanzienlijk ontstekingen en pijnen
  • Stimuleert gezond verlies van gewicht
  • Bied ondersteuning bij de ontgifting van uw lichaam
  • Vermindert stress en depressiviteit
  • Het bevordert een goede nachtrust
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Sneller herstel na het sporten

 

vouchers