Je voordeel bij Restaurant Thai Family:

Wij bieden u: 15% korting op de gehele rekening (max. 4 personen) van woensdag tot en met zondag

Restaurant Thai Family
Damplein
2265 AD Leidschendam


070 2202 144
info@thaifamily.nl
www.thaifamily.nl
Suputtra1980

Restaurant Thai Family

 

Bij Thai Family in Leidschendam wordt u onder gedompeld in de hartelijke Thaise sfeer. U proeft de heerlijkste Thaise gerechten, die bereid zijn door onze Thaise kok en zijn team.

 

buffet schalen thai familyWij willen er graag alles aan doen om u te laten ervaren hoe het is om ècht authentiek Thais te eten in een vooral ongedwongen gezellige sfeer, zoals u dat ook overal in Thailand vindt.

 

Onze recepten en bereidingswijzen gaan tientallen jaren terug. Thailand staat bekend als een ideale vakantie bestemming, met idyllische witte stranden, vriendelijke mensen en niet als laatste om zijn verfijnde, vetarme en gevarieerde gezonde keuken met uitsluitend verse ingrediënten.

 

 

gerecht thai familyEigen import uit Thailand

 

Om onze specifieke verfijnde smaak en bereidingswijzen te waarborgen, worden veel van onze ingrediënten en specerijen speciaal voor u geïmporteerd uit Thailand. Dit alles zonder toegift aan de ‘Farang’ (buitenlander), wat natuurlijk niet wegneemt, dat we graag aan uw persoonlijke wensen voldoen.

 

Aarzelt u niet indien u vragen of speciale wensen heeft. Want als het even mogelijk is, willen we u graag aan het eind van de avond laten weggaan met een voldaan gevoel en een Thaise glimlach op uw gezicht.

vouchers