Hofpasaanbieding:

5 baanuren strippenkaart voor maar €25,-
 

Maximaal 4 personen per baan.

Tennispark Welgelegen


Het best bewaarde geheim van Oud Rijswijk


Je bent terechtgekomen bij een van de mooiste tennisparken van de Randstad. Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgrastennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. 

Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatiegerichte tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid. 
 

Baanhuur

Tennispark Welgelegen biedt tennissers ook de mogelijkheid om zo nu en dan een tennisbaan te huren. Dit noemen we incidentele baanhuur. Bel met ons kantoor of er een baan beschikbaar is op de door jou gewenste tijd.
 

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een vaste baan te huren. Dit houdt in dat je op een vast moment in de week één of meerdere banen bij ons kunt huren voor één of meerdere uren. Groot voordeel van het huren van een vaste baan is dat deze baan iedere week voor je is gereserveerd en er dus geen andere leden gebruik van kunnen maken. Vele bedrijven, maar ook particulieren, vrienden of families maken gebruik van deze mogelijkheid. Bekijk hier meer informatie
 

Lidmaatschappen

Wij hanteren een flexibel lidmaatschapssysteem. Dit houdt in dat je je lidmaatschap kunt samen stellen op de manier die voor jou het beste uitkomt. Uiteraard zitten hier voorwaarden aan verbonden maar je kunt het nagenoeg op jouw wensen afstemmen. Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden (tenzij er een wachtlijst is!) en bent niet aan een zomer- en/of winterseizoen gebonden.


Tennistrainingen

Tennisschool Jan de Rook verzorgt op Welgelegen alle tennislessen voor jong en oud. Twaalf maanden per jaar worden verschillende cursussen gegeven. Van privétrainingen tot selectie jeugdtrainingen, een gediplomeerd lerarenteam zorgt voor een trainingsprogramma dat op jouw lijf is geschreven. 

vouchers